Oman elämäsi julkkis

IMG_20180611_125645.jpg

Onko se tosiaan jo tätä päivää, että jokainen nuori tavoittelee löytävänsä naamansa ja elämänsä sisällön seiskasta. Minusta jos joku haluaa näkyvyyttä elämäänsä ja tulla huomatuksi isomminkin, kuin omassa lähipiirissään, kannattaa miettiä vaikka yrityksen perustamista missä sinut huomataan jo oman kylän/kaupungin voimin! 

Julkisuudessa on toki hyviäkin esimerkkejä ja oikeaan suuntaan neuvovia ihmisiä kuten Nanna Karalahti, Mari Valosaari yms. HUOM! (Tämä minun oma mielipide). Löytyy varmasti niitäkin ihmisiä, jotka eivät juuri heistäkään pidä, mutta pointti olikin se, että julkisuudella onneksi voi olla hyväkin vaikutus. Valitettavasti nuoret ja miks ei aikuisemmatkin ihannoivat mitä älyttömämpiä julkkiksia. Noh…meitä on moneks!

Onneksi some mahdollistaa tänäpäivänä vaikka ja mitä nuorille. Blogeja, vlogeja…vaikka oman naaman nettiin paneminenkin on oma riskinsä, koska osoitteet ja kaiken mahdollisen saa nykyisin joka paikasta selville. Koen silti tämän olevan parempaa näkyvyyttä nuorille, kuin leikkuuttaa 80Ö tissit, jotta pääsee julkisuuteen povipommina. Hienompaa se varmaan on lukea lehdestä, miksipä ei seiskastakin, niitä hyviä asioita millä on saavuttanut näkyvyyden, jos haluaa koko suomen tietoisuuteen. Moni tubettaja onkin lasten suuri julkkis pelkästään hyvällä maineella ja heille nostankin hattua suuresti ! 🙂 Kaikista meistä löytyy huonoja piirteitä ja jokaisella meillä on huonoja päiviä, mutta kohujulkkiksilla ne vain valitettavasti päätyvät heti otsikoihin…SIISPÄ suosittelen jokaiselle olemaan se oman elämän julkkis.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *