Papuja, perunaa ja vähän muutakin
Kuvan laatu tai ruoan ulkonäkö ei välttämättä ole ihan priimaa laatua, mutta maku oli kuitenkin hyvä.
Ruokaan tulee: keitettyjä perunoita ja porkkanoita, öljyä, sipulia, valkosipulia, paprikaa, kesäkurpitsaa, valkoisia papuja tomaattikastikkeessa, kasvisliemikuutio, ruohosipulia, mustapippuria, paprikajauhetta sekä makeaa chilikastiketta.
Aluksi laitetaan huuhdotut, (kuoritut) ja pilkotut perunat ja porkkanat kattilaan kypsymään. Sen jälkeen pilkotaan sipulit ja lisätään ne pannulle, jolle on lorautettu hieman öljyä. Annetaan niiden kuullottua hetki, jonka jälkeen loput ainekset lisätään joukkoon mukaan ja annetaan koko sörsselin kuumentua rauhassa. Itse katsoin kesäkurpitsan pehmeyden mukaan, että milloin hellan voisi laittaa nollille.
Kun kaikki on lämmintä ja kypsää, on aika ryhtyä syömään.