Jos on aikaa vielä yhteen

006.JPG

Yksinkertaiset asiat on yleensä parhaita. Piparisuklaa, ei hitto miten en ole keksinyt tätä aiemmin! Tai siis en keksinyt nytkään, vaan luin ohjeen uusimmasta Glorian ruoka&viinistä. Suklaa valmistuu ihan tuota pikaa, varsinkin jos sen tekee valmiista piparitaikinasta.

Ainekset:
250 g piparitaikinaa
200 g maitosuklaata
50 g valkosuklaata

Kauli piparitaikina leivinpaperin päällä uunipellin kokoiseksi levyksi. Paista 175 asteessa 10-15 minuuttia. 

Sulata suklaat omissa kulhoissaan. Levitä ensin jäähtyneen piparilevyn päälle maitosuklaa ja sen jälkeen valkosuklaa raitoina maitosuklaan päälle. Marmoroi valkosuklaa vetämällä siihen kuvioita cocktailtikulla. Anna suklaan jähmettyä ja leikkaa paloiksi.

Tää on muuten parempaa kuin mitkään joulukarkit.

koti ruoka-ja-juoma vanhemmuus