Katkarapu-spagettivuoka
Muutaman viikon loman jälkeen taas arkihommien ja -ruoan parissa. Muistin takavuosien suosikkini, katkarapuvuoan. Tästä tulee hyvä annos neljälle syöjälle. Kuva on ruma, tiedän. Nälkäisenä ei pystynyt yhtään tämän parempaan.
Ainekset:
spagettia paketin ohjeen mukaan neljälle (noin 6 dl keitettynä)
pätkä purjoa
1 prk (200 g) katkaraputuorejuustoa
purkki ruokakermaa
n. 300 g katkarapuja
1 dl juustoraastetta
tuoretta ruohosipulia (multa unohtui, kuten kuvasta näkyy)
mustapippuria
Keitä spagetti ohjeen mukaan ja levitä siitä noin 2/3 vuoan pohjalle. Lisää päälle sulat katkaravut, pieneksi hakattu purjo ja tuorejuusto-kermaseos. Rouhi päälle mustapippuria. Lisää loppu spagetti ja ripottele lopuksi päälle juustoraaste. Paista 200 asteessa noin 25 min ja koristele lopuksi ruohosipulilla.
Hyvää on, vaikka kuvassa näyttääkin vähän karsealta.