Katkarapu-spagettivuoka

005.JPG

Muutaman viikon loman jälkeen taas arkihommien ja -ruoan parissa. Muistin takavuosien suosikkini, katkarapuvuoan. Tästä tulee hyvä annos neljälle syöjälle. Kuva on ruma, tiedän. Nälkäisenä ei pystynyt yhtään tämän parempaan.

Ainekset:

spagettia paketin ohjeen mukaan neljälle (noin 6 dl keitettynä)
pätkä purjoa
1 prk (200 g) katkaraputuorejuustoa
purkki ruokakermaa
n. 300 g katkarapuja
1 dl juustoraastetta
tuoretta ruohosipulia (multa unohtui, kuten kuvasta näkyy)
mustapippuria

Keitä spagetti ohjeen mukaan ja levitä siitä noin 2/3 vuoan pohjalle. Lisää päälle sulat katkaravut, pieneksi hakattu purjo ja tuorejuusto-kermaseos. Rouhi päälle mustapippuria. Lisää loppu spagetti ja ripottele lopuksi päälle juustoraaste. Paista 200 asteessa noin 25 min ja koristele lopuksi ruohosipulilla.

Hyvää on, vaikka kuvassa näyttääkin vähän karsealta.

 

Koti Ruoka ja juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.