Koolabah – iloinen vaatetuttavuus länsinaapurista

104.JPG

InstagramCapture_c8d46dbc-0c9b-4460-a5ab-191a0d4a751d.jpg

Oletteko kuulleet uudehkosta ruotsalaisesta lastenvaatemerkistä, Koolabahista? Niin, länsinaapurit tekivät sen taas – iloisen värikkään hauskoilla pienillä yksityiskohdilla varustetun malliston. Vaikka siis osataan sitä onneksi kotimaassakin, eipä sillä. Mutta näihin kannattaa ehdottomasti tutustua.

Tilasimme muutaman ystävän kanssa kokeeksi jotakin kesävaatetta. V sai maailman vappuhenkisimmän hupparin, tyttöystävät legginsejä ja pieni sukulaismies kesäpuvun ja t-paidan. Miksi oi miksi en tilannut sinisellä rusettiprintillä varustettua t-paitaa, se on i-ha-na. Vaatteiden mitoitus on niukahkoa, V:n huppari on kokoa 2-3 ja hihat juuri sopivat. Ohuesta trikoosta ommeltu huppari on oikein mainio kesämiehen paita.

Koolabahia myydään ainakin Babyshopissa ja merkin omassa nettikaupassa. Me siis tilattiin omasta nettikaupasta ja vaatteet tulivat kahdessa päivässä noin vitosen postimaksuilla. 

Tää on juuri sitä väriä, mitä voisin pukea myös itseni päälle pitkän mustan ja harmaan talvikauden jälkeen.

 

Perhe Lapset Lasten tyyli

Maailman helpoin parsailtapala

IMG_9976.JPG

Parsakausi on täällä, siltä tiedolta ei voi kukaan välttyä. Jos tekee mieli helppoa parsailtapalaa, eikä jaksa vääntää hollandaisea, kas tässä käyttökelpoinen tapa oikaista. Määrät ovat summittaisia, tästä riittää syötävää 2-3 henkilölle.

Ainekset:

paketti kylmäsavulohta, sitruuna, mustapippuria

nippu vihreää parsaa, oliiviöljyä, noin 1/3 palaa raastettua parmesaania, mustapippuria

hyvää vaaleaa leipää

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Huuhtele parsat ja leikkaa pois puumaiset tyviosat. Laita parsat uunivuokaan ja lorauta päälle oliiviöljyä ja jokunen kierros mustapippuria myllystä. Paista uunissa noin kymmenen minuuttia, ripottele päälle parmesaaniraaste ja jatka paistamista viitisen minuuttia, tai kunnes parsat ovat sopivan kypsiä.

Siivuta kylmäsavulohi tarjoilulautauselle, purista päälle puolen sitruunan mehu ja jauha pari kierrosta mustapippuria myllystä.

Valmis! Tarjoile Chardonnayn tai hyvän cavan ja vaalean maalaisleivän kanssa. Parsavuoan pohjalle jäänyt oliiviöljy on muuten ihan parasta leipäviipaleilla pyyhittynä.

 

Koti Ruoka ja juoma