Porkkanakuppikakut

11117885_10153272899621742_1733741018_n.jpg

041.JPG

Muistattehan klassikon meidän jokaisen lapsuudesta, porkkanakakun? Porkkanakakku tulee taas, nyt vaan kuppikakun muodossa.

Ainekset:

4 munaa
3 dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
3 tl kanelia
2,5 tl leivinjauhetta
1,5 tl vaniljasokeria
250 g porkkanaa hienoksi raastettuna ja neste pois puristettuna
1,5 dl juoksevaa margariinia

Kuorrute:
1 prk Valio Viola vaniljatuorejuustoa
puoli pakettia tomusokeria
1 rkl appelsiinimehua ja raastettua appelsiinin kuorta
1 tl vaniljasokeria

Vaahdota munat ja sokeri sähkövatkaimella. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muna-sokerivaahtoon rauhallisesti sekoitellen kuivat aineet, porkkanaraaste ja juokseva margariini. Sekoita taikina tasaiseksi. Jaa taikina vuokiin ja paista 200 asteessa noin 15 min.

Vatkaa kuorrutteen ainekset kevyesti sähkövatkaimella ja pursota kuorrute jäähtyneiden kuppikakkujen päälle. Koristele raastetulla appelsiininkuorella, nonparelleilla tai millä haluatkin.

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.