Porkkanalettuja

WP_20150216_008(3).jpg

Huono mielikuvitus vai mikä, mutta välillä on haastetta keksiä lapselle vaihtelevia lounaseväitä. Illalla tyyppi syö pääsääntöisesti samaa ruokaa kuin mekin, mutta elän itse päivisin salaatilla. Sitten muistin porkkanaletut, joita äitini paistoi kun olin pieni.

Ainekset:

1-2 porkkanaa
5 dl maitoa
2 munaa
2,5 dl sämpyläjauhoja
0,5 tl suolaa (voi jättää pois, ellei uskalla suolata lasta)
kourallinen kuorittuja auringonkukansiemeniä tai hampunsiemenrouhetta
voita paistamiseen

Raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. Sekoita kulhossa kaikki ainekset (siemeniä lukuun ottamatta) ja anna taikinan turvota noin vartin verran. Paista taikinasta lettupannulla lettuja. Ripottele siemeniä pannulla paistuvan letun päälle, niin ne tarttuvat siihen ja pysyvät kyydissä mukana.

perhe lapset
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.