Tofu-pastavuoka

064.JPG

Tiedättekö milloin tofuruoka on oikeasti onnistunut? Silloin kun ruokateollisuuden parissa työskentelevä aviomies sanoo, että tää oli oikeesti hyvää.

Ainekset (neljälle):

7 dl keittämätöntä penne-pastaa
1 pkt kylmäsavutofua
parsakaali
noin 5 tuoretta herkkusientä
pari kevätsipulia tai punasipuli
200 g tomaattimurskaa (esim. Muttin pieni metallipurkki)
1 prk kolmen juuston ruokakermaa
juustoraastetta
suolaa, mustapippuria
1-2 tl Poppamiehen Vampyreeta tai vastaavaa

Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Irrota parsakaalista kukinnot ja keitä niitä muutama minuutti. Kuutioi tofu, herkkusienet ja pilko sipuli. Freesaa sipulit paistinpannulla öljyssä, lisää sienet, parsakaali ja tofu ja paista hetki. Lisää lopuksi tomaattimurska ja mausteet.

Kippaa pennet uunivuokaan ja sekoita joukkoon tofu-kasvispannu. Valuta päälle ruokakerma ja ripottele päällimmäiseksi juustoraaste. Paista 200 asteessa noin 30 min, kunnes pinta on saanut vähän väriä.

Tätä oli tarkoitus syöttää myös lapselle, mutta tuli sitten aavistuksen turhan tulista…

 

Koti Ruoka ja juoma