Tomaattinen pasta mifunese
Oletteko jo ennättäneet testata Valion uutta mifu-ruokaraetta? Meillä siitä valmistui tosi simppeli tomaattinen peruspasta. Mies vähän kritisoi, lapsi ei tykännyt (liikaa mustapippuria taas kerran), mutta mun mielestä oli oikein toimiva arkiruoka.
Ainekset:
2-3 salottisipulia
2-3 porkkanaa
1 pkt maustamaton mifu ruokaraetta
1 pkt (200g) tuorejuustoa, esim. aurinkokuivattu tomaatti
2 prk yrttimaustettua tomaattimurskaa (Mutti)
valkosipulin kynsi
suolaa, mustapippuria, hunajaa
tuoretta basilikaa
Pilko sipulit, kuori porkkanat ja raasta ne karkeaksi raasteeksi. Kuullota sipulisilppua, porkkanaraastetta ja puristettua valkosipulin kynttä hetki pannulla. Lisää tomaattimurska, suola, mustapippuri ja teelusikallinen hunajaa ja anna hautua kiireestä riippuen vartista tuntiin. Tomaattikastike on sitä parempi, mitä kauemmin ennättää hautua. Lisää lopuksi tuorejuusto ja valutettu mifu ja anna kastikkeen lämmitä vielä hetki pannulla.
Koristele tuoreella basilikalla ja tarjoile juuri keitetyn pastan kanssa.
Seuraavaksi ajattelin testata tätä mifu-ohjetta.