Pasta Carbonara – Ei selkärangattomille ahmijaporsaille
Teki mieli pasta Carbonaraa.
Ajattelin, että teen nyt ison satsin ja jämät voidaan sitten syödä huomenna lounaaksi.
Paketti pekonia pannulle tirisemään, muutama valkosipulin kynsi sekaan. 500 grammaa spagettia kiehumaan. Pastan kiehuessa sotikin 3 dl kuohukermaa, 1,5 dl parmesaania ja 3 kananmunaa sekaisin.
Pekonit kypsän pastan sekaan ja kermajuustomunaseos perään.
Pientä sekoittelua lieden jälkilämmöllä ja eikun syömään.
Ja syömään.
Ja syömään.
Hei huomenna on kitupäivä, eihän me mitään pastaa voida syödä! Ottaako joku vielä? Ai ei? No jos mie vielä vähän.
Ja vielä vähän.
Ja ehkä ihan pikkusen vielä.
Ja kerta kiellon päälle.
Oho. Mites tää kattila on tyhjä?
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.