*Eating on Board*
Purjehtiessa pitää miettiä ruokapuolta tarkkaan sillä keittiö on pieni ja säilytysmahdollisuudet- varsinkin kylmänäpito on haastavaa. Aamupalaksi on vakiintunut kananmuna jossain muodossa leivän ja kahvin kera. Päivällä syödään usein jotain pientä ja illalla kunnon ateria.
Tässä muutamia esimerkkejä helposti valmistettavista aterioista veneellä. Valmis kalapala kaupasta ja keitetyt perunat. Salaatti esim. purkkitonnikalalla. Valmiit Go Greenin papusekoitukset varsinkin mediterranian salsa ovat käteviä ja säilyvät huoneenlämmössä. Valmistan niitä usein esim. herkkusienten kanssa ja koko soosi tortillaletun väliin. Nopeata ja helppoa!
Seuraavaksi taidetaan tehdä pastaa valmiskastikkeella tai pestolla. Jaa, löytäisiköhän pizzataksi satamaan? ;D
Mahtavia makuelämyksiä sinulle! <3