*Eating on Board*

Purjehtiessa pitää miettiä ruokapuolta tarkkaan sillä keittiö on pieni ja säilytysmahdollisuudet- varsinkin kylmänäpito on haastavaa. Aamupalaksi on vakiintunut kananmuna jossain muodossa leivän ja kahvin kera. Päivällä syödään usein jotain pientä ja illalla kunnon ateria. 

image.jpg

image.jpg

Tässä muutamia esimerkkejä helposti valmistettavista aterioista veneellä. Valmis kalapala kaupasta ja keitetyt perunat. Salaatti esim. purkkitonnikalalla. Valmiit Go Greenin papusekoitukset varsinkin mediterranian salsa ovat käteviä ja säilyvät huoneenlämmössä. Valmistan niitä usein esim. herkkusienten kanssa ja koko soosi tortillaletun väliin. Nopeata ja helppoa!

Seuraavaksi taidetaan tehdä pastaa valmiskastikkeella tai pestolla. Jaa, löytäisiköhän pizzataksi satamaan? ;D

Mahtavia makuelämyksiä sinulle! <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *