Kuka Aada? – 15 satunnaista faktaa

studia-messut.JPG

En ole vielä kunnolla esittäytynyt, joten tässä 15 satunnaista tiedon murusta minusta.

1. Olen aloitteleva vapaa toimittaja, jolla ei ole koulutusta alalle.

2. Maailma on usein kaunis ja minä olen usein onnellinen.

3. Tämän kevään aloiterikkaan ajanjakson aikana kävin Kotihälytys-tv-sarjan koekuvauksissa. (Yllä oleva kuva otettu Studia-messuilla.)

#feimi - ihan liekeissä.JPG
4. Haluaisin, että luonnolla ja rakkaillani olisi vähemmän anteeksiannettavaa minulle.

5. Minulla on paljon mielipiteitä maailmasta ja raivoa sen epäoikeudenmukaisuutta ja ongelmia kohtaan. Yritän muuttaa niitä muotoon, joka hyödyttäisi jotakuta jollakin tavalla.

6. Mottoni on ”et voi pelastaa koko maailmaa, mutta voit pelastaa yhden ihmisen koko maailman.” – Äiti Teresa

7. Esitän tumpeloa teknologian ja autojen kanssa, koska omaksuin sellaisen roolin jo vuosia sitten jostakin tuntemattomasta syystä. Okei myönnän, ettei rooli ehkä ole täysin tuulesta temmattu…
 

wc-selfie.JPG

8. Olen huulipunaa, korkokenkiä ja miehiä rakastava feministi. Monilla on outoja käsityksiä feminismistä, joten selvennän vähän: feministi ajaa naisten ja miesten tasa-arvon toteutumista. Kyse ei ole sukupuolten sodasta, miesten vihaamisesta tai miesten syyttämisestä maailman epäkohdista.

(2010-luvun miehiä ei voi eikä tule syyttää aiempien vuosituhansien epätasa-arvosta, joten nyt kaikki rinta rinnan sotaan tasa-arvon puolesta. Erityisesti köyhissä ja kehittyvissä maissa tasa-arvoon on vielä pitkä matka. Esimerkiksi naisten kouluttaminen lisää tasa-arvoa ja on samalla ratkaisu talousongelmiin ja liikaan väestönkasvuun.)
 

photobooth.JPG

9. Olen kristitty (hellari). Elän hieman erilaista elämää kuin keskiverto suomalainen, mutta elämäntavat tai muut ulkoiset asiat eivät ole jutun ydin.

Uskon Jumalan luoneen ihmiset ja rakastavan meitä kaikkia ehdoitta. Uskon Jeesuksen kuolleen ristillä, jotta me voisimme saada syntimme anteeksi ja päästä kuoleman jälkeen Jumalan luo.

Kärsimyksen ongelmaan vastaan kuulemallani viisaudella: Jos Jumala poistaisi pahan maailmasta, tänne ei jäisi yhtäkään ihmistä.
 

vappu.JPG

10. Fazerin sininen on ollut pitkäaikainen kumppanini, mutta tänä vuonna aloitin salasuhteen Milkan keksisuklaan kanssa. Jos joskus katoan, voitte jäljittää minut suklaatahrojen perusteella.

11. Olin viime vuonna herkkulakossa 10kk ja kasvissyöjä 3kk. Lihatonta ruokavaliota haluaisin yrittää uudelleen (maailma on pelastettava!), mutta muuten tulen syömään ihan mitä huvittaa seuraavat 80 vuotta. Tai ainakin pari seuraavaa vuotta.

12. Tässä yhtenä päivänä söin lounaaksi paketin makkaraa ja jälkiruuaksi puoli litraa jäätelöä. Olen harkinnut American Dinerin Big Toweria, mutta se vaatii ehkä vielä harjoitusta. 😉
 

Runo-kahvila.JPG

13. Puhun suomen lisäksi englantia, kiinaa ja ruotsia.

14. Olen asunut vuoden Pekingissä.

15. Jos joutuisin valitsemaan jonkun toisen elämän, valitsisin Rauli Virtasen: kävisin kaikissa maailman maissa ja oppisin ymmärtämään erilaisia kulttuureja ja maailmaa. Ja kirjoittaisin kirjan.

Tai ei, valitsisin sittenkin Kiinassa 1900-luvun alkupuoliskolla vaikuttaneen Anna Ekroosin elämän.

// Google Analytics kertoo, että teitä käy täällä satoja. Jos tykkäätte näkemästänne ja lukemastanne, klikatkaa sydäntä postauksen nimen alla. Kiitos ♥ //

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *