Tiedätkö, mitä Suomessa tapahtuu?

IMG_0842 (2).JPG

Ainakin kaikki tamperelaiset tietävät Särkänniemen delfiinien kohtalosta. Kuinka moni sen sijaan tietää, että viimeisen viikon sisällä suomalaiset ääriryhmät ovat pahoinpidelleet joukolla yksittäisiä turvapaikanhakijoita ja hyökänneet vastaanottokeskuksiin ympäri Suomea? (Tuhopoltto, puukotus, joukkotappelu, lukuisia pahoinpitelyitä…)

Minulle on kantautunut tieto hyökkäyksistä Forssassa, Nurmijärvellä ja Oulussa. Tieto kulkee heikosti, sillä poliisit ovat uhreja kuulustellessaan kieltäneet näitä puhumasta asiasta ja poistaneet internetissä levitetyn materiaalin. Toivon, että tarkoituksena on estää väkivallan leviäminen.

Minua kuitenkin ahdistaa, että suurin osa suomalaisista ei tiedä tai ainakaan ymmärrä, mitä maassamme tapahtuu. Ja että turvapaikanhakijat elävät nyt käsityksessä, että kaikki suomalaiset kannattavat näitä ääriryhmiä ja niiden tekoja. Monille heistä ääriryhmien väkivalta on ainoa kosketus suomalaisiin. Jos joskus tulevaisuudessa pohditaan, että mikä kotoutuksessa oikein meni vikaan niin muun muassa tämä.

Ps. Suurin huolemme eivät ole enää Isiksen rekrytoijat. Nykyään Suomen nuoret voivat liittyä kotimaiseen ääriryhmään.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *