Älä eroa, kokovartalovitsailija!

Kuuntelin Keskon pääjohtajan kokovartaloministeripuheen, ja nyt pelkään, että tämä Matti Halmesmäki joutuu eroamaan typerien juttujensa takia. Joo, pelkään, sillä siitä olisi enemmän haittaa kuin hyötyä. 

Tapanani ei ole kauheasti puolestella sovinistiäijiä, mutta tällä kertaa nämä Keskon äijät ovat ihan oikeassa sanoessaan, että kommentit on irrotettu asiayhteydestään ja että kohu on melkoisen ylimitoitettu. Ylimitoitettu mutta mittatilaustyötä lehdistön kohutarpeisiin. Lehdistön kollektiivinen ajatuskupla meni näin: Kylläpä sattui sopivasti, että vielä Kesko! Audi-mies on helppo yhdistää Keskoon eikä tuosta handicap-lausunnostakaan ole vasta kuin 16 vuotta!

Systeemi on hemmetin kaksinaismoralistinen. Joku riittävän hyväpalkkainen pomo sanoo yhden väärän sanan ja sitten yritetään kaikki yhdessä, että saisiko sen erotettua, vaikka ei kai kukaan edes loukkaantunut. Nämä innokkaat tasa-arvotalkoolaiset ovat muuten samoja, jotka vain viikkoa aiemmin julkaisivat samasta ministeristä salaa uimarannalla otettuja bikinikuvia.

En tiedä, mutta jos minä olisin Mari Kiviniemi, niin kyllä ne bikinikuvat lööpissä ja otsikot tyyliin Pääministeri latasi simpsakan profiilikuvan tai Mari Kiviniemellä on upea vartalo, katso! ärsyttäisivät enemmän kuin tämä pää-kokovartalo-vitsailu.

Jos Halmesmäki vielä joutuu eroamaan tai saa potkut, kohta kukaan ei enää uskalla sanoa mitään. Kukaan ei anna haastatteluja, yrityksistä lausuntoja jakelee ainoastaan joku sloganeita toisteleva tiedottaja ja pomoiksi päätyy entistä värittömämpiä tyyppejä (värikäs ei tietenkään ole synonyymi seksistiselle). Ja tyhmät hirtetään.

Kommentit (2)
  1. Vierailija ja Julkkis
    31.1.2011, 14:22

    jep

  2. Tämä näkyy jo politiikassa – en tajua, kuka enää haluaa ryhtyä poliitikoksi ylipäänsä. Tuntuu siltä, että kaiken aikaa on joku ajojahti jossain käynnissä ja jokaista sanaa ja liikettä väijytään. En tarkoita sitä, etteikö läpinäkyvyyden lisääntyminen olisi hyvä juttu, enemmän puhun näistä yksityiselämän väijytyksistä ja kohuista, naisministerien bikinikuvista jne.

    Joo, politiikon kuuluu kestää tavista enemmän, mutta he ovat silti julkisuudessa työnsä takia, eivät päästäkseen lööppiin bikineissä (ainakaan useimmat). Ikävin seuraus tästä voi olla on se, että poliitikkojen taso romahtaa entisestään, koska kukaan normaalijärkinen ja oikeilla motiiveilla varustettu ei halua politiikkaan.

    En mä ainakaan haluaisi, vaikka haluaisin kovasti pelastaa maailman noin muuten.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *