Aamulenkin näyteikkunat

Vaahtokarkkia ja pistaasia, siinä mun aamulenkin värit tänään.

Siis aivan ihania yhdistelmiä; pistaasi, elefantin harmaa ja mustavalkoinen on Bossin uusin ikkuna vanhassa kaupungissa.

Ja tuo herkullinen vaaleanpunainen yhdistettynä vaaleaan beigeen ja konjakin/hunajan väriin ja nahkaan tekee asusta tosi naisellisen ja barbie/pikkutyttö-efekti on ihan poissa!

Vaaleanpunainen ikkuna on Max Maran juuri remontoitu liike, molemmat osoitteessa Harju 6.

(Max Maralla on muuten osoitteessa Pärnu mnt 8 toinenkin liike, ihan siinä Armanin vastapäätä!)

Näillä väreillä voisi vaikka sisustaakin! Eipä mulla muuta !

(ps. tuolla Bossilla on edelleen -50% tarrat ikkunassa? Tosin en tiedä mitä siellä on jäljellä)

Koiran kanssa ei oikein viitsi astua sisälle joka kaupan ovesta, ja näin olen varmasti säästänyt jo pitkän pennin! Jos mulla ei olisi koiraa, niin lenkki venyis varmaan koko päivän mittaiseksi, kun tutkisin joka putiikin takanurkkia myöden!

Andya kiinnostaa vaan pulut, se tykkää myös olla ihan paikallaan ja katsella niitä oikein pitkään !

Ja sitten kun hän hiljaa koittaa lähestyä, niin kaverit pyrähtää menemään...

Tiesittekö, että täällä on myös Mulberry? Pienenpieni liike, Vanhassakaupungissa sekin, osoitteessa Suur-Karja 2. 

Ja laitetaan tähän vielä linkki aiempaan postaukseen "Vivian Vau -kenkiä Tallinnassa" jos joku ostoksille menevä eksyy tänne!

Hauskaa Perjantaita, ja muistathan, että myös 2Kotia -blogissa on uusi postaus! 

T. Anna

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei,

Haluaisin kysyä tuosta teidän olohuoneen taljasta. Onko se lähes kirkkaanvalkoinen, kerman vaalea vai sellainen hieman beigen sävyinen? =)

annaandandyathome

Hei, 

Halusin niin valkoisen ja ison taljan kuin mahdollista, silloin 6 vuotta sitten kun hankittiin se. Se on siis ihan normaali talja, eikä mitenkään värjätty tms. Ja eläin harvoin on kokovalkoinen, joten ei ollut ihan helppo tehtävä... Se on luonnonvalkoinen, hitusen kellertää jokunen karva, mutta aika valkoinen kuitenkin. 

Kaupassa se näytti ihan vitivalkoiselle silloin muiden taljojen vieressä ja sen aikaisessa kodissakin, jossa oli tosi tumma wengen värinen lattia ja mustanruskea sohva ja sohvapöytä.

Nyt kun lattia ja sohvapöytä on maalattu valkoiseksi, niin se on enemmän luonnonvalkoinen... Joo, kauhean pitkä sepustus tuli ;) mutta siis tosi valkoinen taljaksi ;)

 

Kommentoi