Asuja viime ajoilta ja huvittavat syyskengät

A&A at HoMe

Apua, ballerinauskovaisen jokavuotinen vakava ongelma, hah...

Mitä tehdä, kun ballerinoista on aika luopua ja ne pitäis jo laittaa talviunille? 

Toki voi laittaa ne converset, mutta entä jos haluis vähän jotain hienompaa ja ilman korkoa? Kuitenkin naisellista, mutta sittenkin nuorekasta, ja vähän niinkuin jotain bikerbootsia tai herrainkenkiä, mutta ei kuitenkaan poikamaista, ja tietysti semmoista mikä sopii kaiken kanssa ja on mukava jalassa ja ja ja... 

No, ehkä semmoisia ei ole olemassa... Mä huomasin juuri, että noilla ruskeilla punotuilla tossuilla mä tallustan näköjään päivästä toiseen, koska en ihan oikeesti löydä sellaisia kenkiä, mitkä miellyttäis... Jos ne on hienot, niin ne on jalassa huonot, tai auttamattomasti liian kalliit tai kokoa ei löydy... 

Tai sitten mä olen vain ihan liian nirso! Mutta siis, on ihan pakko jakaa nämä huvittavat kuvat ihan vain siksi, että kun äsken poistelin jotain turhia kuvia, niin tajusin että ei herranen aika.... mulla on AINA samat kengät!!! hassua... (siis seuraavissa kuvissa nauruvaroitus)

Muistaako joku postausta näistä pärekorikengistä? Siellähän ne oli silloinkin, kesän luottokengät... ja nyt ne on näköjään uhkaavasti kohta syksykengätkin... (enkä edes halua ajatella, että mitä sitten kun ne hajoaa?)

Itseasiassa on mulla  jotain nilkkureita, mutta ei ne vaan oikein sovi minkään kanssa... hmmm... 

En tiedä, täytyykö mun vaan laittaa pitkävartiset saapikkaat? Jotenkin ne vaan tuntuu niin talvisilta, ja sitten niitä saa taas käyttää kyllästymiseen asti, niin olis vaan ollu kiva, jos olis jotkut ballerinojen ja saapikkaiden väliaikakengät ?

Tai sitten mä käytän vaan noita läpysköjä, kun ne on jo ihan kasvanut kohta mun jalkoihin kiinni...

Mitä kenkiä ihmiset oikeen pitää nyt? Joskus vähän harmittaa, että miksen mä ole semmoinen korkokenkänainen. :)

haha, siinä meitsin syyskengät, mua ainakin huvitti... No joo, ja sit on noi lenkkarit, mitkä oli kyllä alunperin lenkkeilyyn, eikä kaupungille!

Ja vielä lempi-lenkkimaisemat, pakko jakaa! Odotan jo että lammen puut vaihtais väriään. Tai voihan ne olla jo vaihtanutkin, kun tämä kuva on jo melkein parin viikon takainen ja en ole tuolla sen koommin käynyt...

Ihanaa Sunnuntaita!

Kuvat: Anna /A&A at home

Kommentit

Mutta sä olet ihan asian ytimessä. Kun ei vaan ole olemassa aikuisten välikausikenkiä (koska välikausi on vaan jonkun kääntöpiirin yläpuolinen marginaalijuttu).

Se on niin dramaattinen se vaihdos ballerinoista nilkkureihin. Mä en osaa käyttää loafereita tai bikerbootseja ja toisaalta bikerit menee samaan sarjaan korkonilkkureiden kanssa. Yhtä jykevät ja loppusyksyn merkkejä täynnä. Tennarit on hyvä vaihtoehto ( ja niin mukava).

Kommentoi