Best Bakery ja vähän kotoilua.

A&A at HoMe

 

Kun kerta talvi ei tuu ulos, niin se saa sitten tulla meille sisälle! 

Sisällä tuntuu talvelle silloin, kun taljat, kynttilät ja kranssit on kaivettu esille, ja takassa ritisee tuli (ja valokuvat vähän kellertää....). 

Ja kaikki Turkulaiset hoi, jos ette vielä ole tutustunut kaupungin "kuumimpaan" leipomoon, Taikinajuureen, ni nyt on aika. Jestas ne leivät sulaa suuhun, meillä on jo leimakorttikin! Ihania pähkinähedelmäpunajuurivuohenjuustohunaja ja vaikka mitä vaihtoehtoja! 

Me ei IKINÄ osteta kotiin marketista pullaa, enkä edes välitä mistään korvapuusteista tai semmoisista yleensä, mutta kanelikierre, uuh... (niitä on haettu jo kolme kertaa!) Voi että, siellä on niin ihanasti jauhoakin lattialla!

Tässä vielä tarkemmin: Leipomo-konditoria Taikinajuuri, Uittamontie 12, 20810 Turku (aukioloajat: ti-pe 8-17 ja la 10-14)

Ja suosittelen ihan kympillä! Kannattaa mennä ajoissa, meinaan leivät loppuu sieltä tosi nopsaan. 

T. Anna

Kuvat: Anna / A&A at home

Kommentit

Fisu
Hurmaavan valkeaa

On kyllä niiiiiin nätti koti! Olohuone/keittiö-tilat miellyttävät kovasti mun silmää! Pitääpä käydä tuolla leipomossa, kun silloin tällöin Turussa tulee kuitenkin pyörittyä. Tulin just eilen Tallinnasta ja kauheesti ois tehny mieli lähtee sinne öö, oliko se nyt Kalamaja-alueelle, missä on se Telliskivi-katu, mut en mä sitte yksin uskaltanu lähtee sinne, kun oli jo pimeetä, heh! Sieltä vissiin löytys kivoja sisustusliikkeitä, home art:ia ym. No mut sainpahan ees uudet hiukset laitettua tuolla reissulla :) On se vaan niin edullista!

annaandandyathome
A&A at HoMe

Kiitos Fisu, ja oli kyl varmaan ihan viisaasti ajateltu ettei yksin lähe pimeällä tuohon suuntaan... siellä rautatieaseman seudulla on ihan oikeestikkin välillä tosi hörhöö sakkii. Ihan päivälläkin voi vähän pelottaa joskus, kokemusta on. 

Mut joo, on se Telliskivi käymisen arvoinen paikka. Kivoja kauppoja ja muutenkin kivasti rempattu alue. Ja siellä kannattaa syödä kans siinä F-hoonessa samalla. 

Missä sä kävit kampaajalla? Onko sulla joku tuttu tai hyvä paikka vinkattavana? 

 

Fisu
Hurmaavan valkeaa

Joo mun työkaveri oli käyny päiväsaikaan just tuolla alueella, ja se kans sano, että sai siellä rautatieaseman hoodeilla kävellä suht rivakasti. Kaiken näköstä porukkaa ja toimintaa... No mut anyway, toisella kerralla, aamupäivästä liikkeelle :) 

Mä oon nyt muutaman kerran käyny sellasessa paikassa kuin Felicia. Se sijaitsee Pronks-kadulla, pikku matkan päässä keskustasta. Mä oon ollu kyllä tosi tyytyväinen siihen! Kyseessä ei oo mikään hirveen hieno paikka, mutta perus-siisti. Mun hiusten leikkaus ja kahden sävyn raidat makso 40€, ja mun tukka on aika pitkä. Oon huomannu, että virossa tuo kampaamo-toiminta eroaa aikalailla siitä mitä se täällä on. Tuollaki paikassa tehdään kahta päätä aina yhtä aikaa. Eli sillä aikaa kun toiselle laitetaan väriä, niin toisella väri vaikuttaa. Tai sitten siihen väliin on saatettu ottaa aika toiselle ihmiselle pelkkään hiusten leikkaukseen. Mutta eipä se mua haittaa yhtään, homma toimii rivakasti! 

Ja hei, kiitti muuten siitä nahkavinkistä! Pitää käydä siellä jos ei täältä löydy :)

annaandandyathome
A&A at HoMe

Joo, ei se muakaan haittais jos monta on samaan aikaan kampaajalla. Ja tosiaan on halpoja kampaaja- ja kauneusjutut. 

Se nahkakauppa on se joku kangazungel siinä isossa hallimaisessa talossa, 2-kerroksessa. Vähän niinku sisäpihalla, mut näkyy kyllä kun stockan pääovista katsoo suoraan risteyksen yli. 

Jos sä useinkin täällä käyt yksin, niin laita viestiä joskus jos tarviit seuraa, mä voin tulla käymään jossain, jos sattuis sopivasti sellaseen aikaan...  :)

Fisu
Hurmaavan valkeaa

No mutta sehän ois kiva! Siis treffata joku kerta :) Kyllä mä noin kerran kuussa käyn. Riippuu sit aina vähän työn puolesta miten jää omaa aikaa, mutta eihän siitä tiiä jos aikataulut natsais yhteen :) Turkuunki mulla on tulossa työkeikkaa tässä ja ens kuussa :) Mä voisin sulle vaikka mailia laittaa, niin katsotaan ollaanko samoissa maisemissa yhtä aikaa :D

annaandandyathome
A&A at HoMe

Jepulis :) 

Kommentoi