D i y, koristeita tuohesta

A&A at HoMe

D i y : Helpot tuohikoristeet jouluun !

Huonekuusi sai tähden tuohesta! Näin kun isä laittoi pönttöuuniin puita joissa oli paksua tuohea puoliksi irronneena päällä. Otin tietenkin siitä heti palasia kotiin  ja kehitin tuohikoristeet. Niistä tulikin tosi hienot, ja ihan ilmaiset ! Leikkasin saksilla tähtiä, sydämiä ja ympyröitä. Tähtisapluunan taitteluohjeen (pääset siihen tästä) mukaan piirsin ensin tuohen taakse ääriviivat joita pitkin leikkasin. Ja sitten työnsin rautalangan tuohesta läpi ja laitoin kuuseen killumaan. Mulla on jostain remontin jäljiltä jäänyt kuparilankaa ja se on tosi kauniin väristä ja taipuu kivasti kun se on niin pehmeää vaikka onkin aika paksua (olisihan nuo voinut ripustaa myös langalla).

Noita tuohikoristeita voisi liimata vaikka joulukortteihinkin, tai sitten käyttää pakettikortteina lahjoissa.

Nyt hakemaan tuohta jonkun takanomistajan halkokorista ennen kuin siitä tulee sytykettä !

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit

annam_
anna k.

Onpa kiva idea! Jos tulee tuohta vastaan niin tiedän mitä teen ;)

annaandandyathome
A&A at HoMe

Kiva ! Ja kiitos kun kommentoit, kävin meinaan heti sun blogissa ja sulla on tosi kauniita kuvia ! (Ihastelen aina toisten kuvia kun haluaisin oppia itse paremmaksi kuvaajaksi) :)

Casa Mimi (Ei varmistettu) http://sisustuscasamimi.blogspot.com/

Ihania kuvia, minulla huonekuusi muuten on ollut elossa jo kaksi vuotta, käsittämätöntä :)

annaandandyathome
A&A at HoMe

Ihanaa jos olet saanut sen pysymään elossa, mutta älä vaan sano, että se on se sama mikä on teidän "lasiverannalla" ? ;) (olen nähnyt sen, hih)Jos se on se, niin joudun odottamaan monta vuotta... Kuinka paljon se on kasvanut korkeutta? Meinaan vaan että olen haaveillut sen kasvavan paljon enemmän ja nopeasti !). Teillä on ihanat kodit !

Niin ja miten olet sitä hoitanut ja onko se lämpimässä vai viileässä tilassa ?

 t.anna

Casa Mimi (Ei varmistettu) http://sisustuscasamimi.blogspot.com/

Kiitos samoin <3. No ei se ole se kuusi :). Tämä kyseinen on kasvanut vain hieman. Mutta en ole hoitanut sitä mitenkään, on samassa ruukussa ja mullassa kun ostaessa ja on meillä olohuoneessa. Annan vettä kun on sen näköinen, että kohta se kuolee. Samoin hoidan kaikkia kukkia :)

Suklaamuffinssi

Tosi kiva idea!

Kommentoi