Diy lamppu + siskon kaunis olohuone

A&A at HoMe

Napsin muutaman kuvan siskon luona viimeksi kun olin Porkkanalle lastenvahtina. 

Siellä on nyt ihanan valoisa olkkari, kun se myi niiden suuren suuren mustanharmaan divaanisohvan pois.

Kirppikseltä löytyi vanhat puiset A-tikkaat, jotka vie valtavasti tilaa, mutta saavat viedäkin, on ne meinaan sen verran makeet. 

Laitoin joku aika sitten pari kuvaa vanhasta suuresta lasipullosta (Täällä), minkä olin ostanut kirppikseltä, ja sain yhdeltä ystävältä vinkin, että Clas Ohlsonilla on myytävänä Lampunpidin Pulloon. Sisko haki vanhempieni varastosta tuon jättisuuren lasipullon ja sen lampunjohdon heti seuraavana päivänä. Ikeasta se oli taas ostanut tuon valkoisen varjostimen.

Kerrottakoon tässä nyt vielä, että olin katsonut tuota suurta pulloa vanhempieni varastossa, siellä katonrajassa, jossa se oli ollut varmaan kymmeniä vuosia, mutta ei se kelvannut mulle, kun luulin että se on ruskea. Se oli suuren ruskean korin sisällä ja sisko oli vain pessyt sen... huh huh, tulipa hölmö olo! 

Ai niin,  noi puiset kananmunat (tikkailla), mitkä minä ostin Porkkanalle synttärilahjaksi, on nyt takavarikoitu siltä (ehkä mä voisin antaa ne sille uudestaan 2-vuotislahjaks, haha). Se laittoi yhden IHAN KOKONAISENA suuhun! Tuli meinaan pienet sydämentykytykset meikäläiselle, kun rauhallisesti anelin sitä pulpauttamaan sen ulos suusta, haha!

 

Ja kauheesti hän tykkää juoda vettä, varsinkin noista mini-astioista, oikein ryystää ja kaataa koko ajan lisää! 

Kuvat: Anna / A&A at Home

Kommentit

Jeba
Tuuliajolla

Hei, mistä toi lipasto on? Tai toi, mikäs toi nyt onkaan... no ymmärsit varmaan. :D

annaandandyathome
A&A at HoMe

Joo, se on jostain jonkun varaston jäämistöstä joku ihan romulipasto minkä sisko oli pelastanut kaatopaikalta.... Mun tarviikin koittaa tehdä siitä oma postaus, me tuunattiin se kesällä porkkanan keittiöksi, mutta sitten se jäiki kesken ja on nyt lelukaappina tossa olohuoneessa!

 

Lallu87 (Ei varmistettu)

Moikka. Miten olet saanut tuohon lasipulloon lampun johdon kiinni? Eli miten se "lampunpidike" on pullonsuussa kiinni?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.