DIY, ylisöpöt minikuuset

A&A at HoMe

Oi vau, mitkä mini mini pikkukuuset! Ja heti ekana sanon tässä, että jos et jaksa näitä askarrella itse, niin Riviera Maisonilla ja Lene Bjerrellä on ainakin tällaisia myynnissä (ja ne on vielä vähän tuuheampia). Loviisan aitassa ruskolla oli muistaakseni 13 eurolla kahden kuusen, ja muutaman puupalikan sisältämä paketti. Olisin siis ihan hyvin voinut ostaakin ne, mutta kun mulle kerran välähti päähän nämä pulloharjat, niin ihan pakkohan samantyylisiä oli itse kokeilla! 

Tarvikkeina oli Bilteman pulloharjoja (a'la 0,59 eur/kpl), vihreetä spaymaalia (myös biltemasta, 6 eur) ja Clas Ohlsonilta kahella eurolla tekolunta. Sitten pihdit, millä piti poikkasta pulloharjoista varret, mutta ne oli niin tylsät, että piti vähän sahata rautasahallakin. 

Ja saksilla vielä harjojen latvat muotoiltiin kuusen mallisiksi.

Ensin tökkäsin pulloharjat maahan pystyyn, ja spreijasin ne tumman vihreiksi (tosi hyvin, joka puolelta, ettei yhtään näy valkoista). 

Koivunoksa otettiin siskon kanssa meidän pihan puukasasta, ja pilkottiin se niin, että minä sahasin käsisirkkelillä ja sisko piti palikasta kiinni (jeps, toosi turvallista siis, en täällä ala näyttää mallia, mutta me ihan varovasti vaan iltahämärällä ulkona äkkiä se sahattiin).

Ja meillä molemmilla on edelleen kymmenen sormea ja ne viis aivosolua jäljellä. 

Puupalikkaan kaiverrettiin vielä kolo jollakin terävällä (tai itseasiassa hampaanpoistoon tarkoitetulla vivuttajalla, kyllä, mun työkalupakista löytyy kaikenlaista. Se on oikeastaan tosi käytännöllinen monessakin jutussa, harmi kun niitä ei myydä marketeissa), ja kuumaliimalla liimattiin pulloharja/kuusi puupalikan koloon pystyyn. 

Sitten vielä paljon tekolunta spraypullosta päälle... Ensin yksi kerros ja kun se oli kuivunut, ni toinen vielä päälle. Kunnon kinokset ne on oltava.

Ja sitten vielä kuusien lopullinen paikka, josta tuli ihan hullun söötti! Laitan vielä huomenna erillisen postauksen, jossa on kuvia lisää tuosta lopputuloksesta kuistin ruokapöydällä, mutta en nyt malta millään olla jakamatta heti yhtä kuvaa tästä taianomaisesta joulu-asetelmasta: 

Niin ihana, musta ainakin, ja Pikku-Porkkanan ilme oli just sen näköinen, et se tipahtaa ihan Liisana sinne kohta ja perustaa oman ihmemaan, haha! 

Kuvat: Anna / A&A at home

Kommentit

annaandandyathome
A&A at HoMe

Joo, nukketaloon se onkin just ihana! ja pieniä helmiä kuusenpalloiksi! Tulee hieno <3

Paperikaupan tyttö

Vautsi mikä idea ja niin hieno asetelma!

annaandandyathome
A&A at HoMe

Kiitos Paperikaupan tyttö :) 

Toimitus
Toimitus

Superiihana idea! Laitamme tämän Facebookissa jakoon :)

annaandandyathome
A&A at HoMe

Oikun kiva! Kiitos :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.