Ellos osaa yllättää

A&A at HoMe

 

Ihania värejä ja hauskoja huonekaluja, 

Silloin tällöin käyn elloksen sivuilla kurkkaamassa, ja se osaa kyllä aina hiukan yllättää valikoimallaan. 

Tämä ei ole yhteistyöpostaus, vaan ihan omaksi ilokseni tein pienen kollaasin suosikeistani. Leikittelin idealla, jos saisin uusia kalustuksen tallinnaan, niin mitä valkkaisin, haha. 

Taas oli vaikka mitä kaikkea kaunista ja erikoista. Esimerkiksi tuo vaunu näyttää juuri sille, että se olis mielettömällä tuurilla löytynyt jostain antiikkiliikkeestä, ja tuossa puisessa baarijakkarassa on "sitä jotakin", erityisesti tuossa istuimen muotoilussa. 

Oranssin, kullan ja beigen värit passaa niin iloisesti yhteen, ja tummat yksityiskohdat taas tuo kontrastia ja jonkinlaista arvokkuutta tilaan. 

Sivuilla oli uusia merkkejäkin, muun muassa DAY Birger et Mikkelsen ja Odd Molly -Home mallistot (tai en tiedä onko ne uusia, mutta minä törmäsin niihin nyt vasta ensimmäistä kertaa). Esimerkiksi nuo tosi kauniit kookospähkinän kuoresta tehdyt lyhdyt olivat DAY Birgerin -mallistosta. Ainoa miinus siitä, että ne olivat ihan jäätävän hintaiset, 139 euroa... Heti alkoi harmittaa, että miksen ole Thaimaan reissuilta raahannut tuollaisia kotiin, meinaan siellä ne maksaa varmaan euron tai kaksi kappaleelta. No, ensi kerralla, kun olen jossain reissussa, niin muistan ehkä ostaa kookoksesta tehtyjä sisustusjuttuja (toisaalta mietin, että ehkä niitä vois löytyä jostain aasia kaupoistakin?). 

Mitä mieltä? Iskeekö tämä tyyli vaiko ei? 

 

 


Kuvat: Ellos.fi

Kommentit

Jeba
Tuuliajolla

Mä just selasin Elloksen uutta luetteloa ja ihastelin samaa! Tyyli muuttunut todella paljon positiivisempaan suuntaan ja varsinkin kaikki sisustusjutut - aaaah, ihania kaikki! :)

annaandandyathome
A&A at HoMe

Joo, siellä on vaikka kuinka paljon kaikkea ihanaa ja erilaista! Mä en edes vaatteita katsonut, kun meni niin kauan jo sisustusjuttujen selailuun :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.