Expedit hyllyn uusi ilme

A&A at HoMe

 

 

Hauskaa Maanantaita aurinkoisesta Tallinnasta :)

Esittelen nyt tätäkin kautta tuon Ikean vanhan lokerikon, jos kaikki ei lue 2Kotia posteja. 

Vanha Ikean Expedit-hylly sai ihanat korit lokeroihinsa ja kyllä se on nyt niin paljon parempi. Yleisilme tuli siistiksi ja rauhalliseksi ja jotenkin tosi kodikkaaksi vanhan kolkon hyllykön sijaan. Aikaisemmin jo laitoinkin renkaat sen alle ja se keventää kokonaisuutta kivasti. Mies sano kerran että mun sisustusohjeeni on: laita kaikkien alle renkaat, haha...

Säilytystila tosiaan oli tarpeen, sillä meillä ei juurikaan ole täällä kaapistoja tai muuta säilytystilaa. Noihin koreihin sai nyt kivasti muun muassa huivit ja pipot pois katseilta. 

Noihin kehyksiin kehystin vaan lehdestä sivun, jaoin sen vielä kahteen, niin että saman sivun alaosa ja yläosa on eri kehyksissä! Ne oikeestaan odottelee sopivaa kuvaa vielä. 

A&A

 

 

Kommentit

IltaSatu (Ei varmistettu)

Heissan!

Aina välillä netissä pyöriessäni törmään sinun blogiin ja ihaniin kuviin ja ideoihin. Kysyisinkin, että mistä olet ostanut pyörät tuohon Expedit hyllyn alle? Ikeassahan niitä on myynnissä, mutta mitä netistä katsoin, niin näyttivät ihan valtavan isoilta. En haluaisi, että hylly olisi taivaissa :) Entä mistä nuo hienot korit olet löytänyt?

Olen etsinyt myös valkoisia sisustustikkaita, korkeus n 160-170 cm, leveys about 50-60 cm ja mielellään sellaiset, joissa vähän syvemmät hyllyt, niin että niihin saisi muutakin kuin vain pienikokoisia esineitä. Tulisiko sinulle äkkiseltään mieleen mistä sellaiset saisi suht edullisesti? Pentikissä on yhdet hienot tikkaat, mutta maksavat 145 eur. Hieman liian paljon :/

annaandandyathome

No Hei, 

Pyörät ovat täältä Tallinnasta, paikallisesta "biltemasta". Ne on tennispallon kokoiset, mustat ja oli ihan euron kappale (ostin halvimmat mitä löysin) :)

Mun mielestä ikeassakin on eri kokoisia, mutta työkalukaupoissa ainakin on (motonet, biltema, k-rauta, hong kong, bauhaus...) Käy siellä työkalu-osastolla. 

Korit taas on Ikean. 

Se Pentikin tikashyllykkö on varmaan sama minkä näin tammenvärisenä Kuusamon pentikissä viime jouluna, aivan ihanat, oikeastaan olisisn halunnut ostaa ne, mutta en sitten raaskinutkaan. :)

Elloksella on nämä kaksi, ja Ikeassa tämä. (ja käyttekö joskus Tallinnassa matkalla? meinaan täällä on yksi hieno, tämä...Tuo kauppa on ainakin Rocca al maren ostoskeskuksessa) (Ja kai sieltä voi netistäkin tilata...) (Kodin1 on vielä kalliimpi kun pentikin!)

Ja aina kannattaa huutonettiä tai tori.fi käydä kurkkimassa, jos joku vaikka haluaa omista vanhoista eroon (nehän voi aina maalata uudestaan)! 

Toivottavasti löydät jotku kivat!  

Ja mukavaa kevättä, t. Anna

??hmm?? (Ei varmistettu)

Mistä nuo korit on ostettu? Aivan ihanat!

annaandandyathome
A&A at HoMe

Ne on Raision Ikeasta ostettu! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.