Helmiä

Aika söpöä, 

Kirjailin pieniä koruhelmiä tuollaisen halppis-paidan pitsihihoihin, ja paita muuttui heti paljon kauniimmaksi. 

Ja kyllä, omin pikku kätösin parsin jokaisen helmen yksitellen... Ystäväni mielestä täysin hullun hommaa, mutta ei mulla siihen mennyt kun pari iltaa tv.n ääressä. Juju on siinä, että kun ottaa pitkän langanpätkän, ja neuloo ensin kiinni yhden helmen, sitten tulee pienen matkan päästä takaisin neulalla kankaan toiselle puolelle, pujottaa uuden helmen, ja menee taas kankaan läpi sisäpuolelle jne... Että en siis todellakaan ole tehnyt solmua joka helmen taakse!

Vielä ehtii koristelemaan vaikka ystävänpäivälahjaksi, itsetehdyn helmikirjaillun paidan, hameen tai ihan minkä tahansa. 

Ps. Voin paljastaa, että olen mennyt ostamaan huutonetistä häämekon tulevaisuutta varten (???) (koska se oli aivan megalomaanisen halpa).... Että siis, jos joskus satun menemään naimisiin niin, että siellä tarvitaan häämekkoa, ni multa löytyy kaapista! haha...En tiedä, saanko ikinä tuunattua sitä sellaiseksi, kuin kuvittelen, mutta mietinpä yksi päivä, että pitäiskö sitä alkaa helmillä koristamaan.... Ja SE, jos joku on sitten hullun hommaa.... 

Mutta ideana ihan hyvä ;)  vai mitä?

Kuvat: Anna / A&A at HoMe

Kommentit

Miinamiina (Ei varmistettu) http://mindeminde.blogspot.com

Ihanan näköinen helmikirjailu! Ei minusta edes kuulosta kauhean isolta urakalta, jos tosiaan pujottaa kaikki helmet yhteen lankaan :) Voisin itsekin kokeilka johonkin paitaan tuollaista, kiitos ideasta :)

annaandandyathome
A&A at HoMe

Voi kiitos Miinamiina :) Ja ei se mustakaan nyt niin kova urakka ollut. Noita halpoja pitsipaitoja on vielä joka merkillä, niin on helppo löytää tuunattavakin. Kiva että tykkäsit!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.