Huisin hyvät hamelöydöt

IMG_8940.jpg

IMG_8951.jpg

 

Hitsit, löysin vihdoinkin ihan täydelliset kesähameet! 

Pakko vinkata teillekkin, kun nää on niin mukavat päällä. Ja näyttää hyvälle, vaikka mäkään en ole ihan laiheliini (vielä)… 

Oikeastaan en olis edes uskonut että tuollainen kynämalli voi näyttää näin hyvälle…

Mä kun jotenkin kuvittelin että noi näyttää juuri sille ”makkarankuorelle” mun päällä. No, mutta aina kannattaa kokeilla! 

Olen miljoonasti kokeillut erilaisia maximekkoja ja pitkiä hameita ja puolihameita ja ei, ne ei vaan koskaan passaa mun vartalon malliin, tai sitten ne on liian pitkiä ja niitä pitäisi lyhentää (ja pitäisi lyhentää tarkoittaisi sitä että se olisi mulla kaapissa enkä koskaan saisi sitä vietyä lyhennettäväksi). 

Monet ihanat hameet näyttäis paljon paremmalta, jos olis muutaman kilon hoikempi… Siis pitkän hameen kanssa. Se kun monesti jää pömpöttämään ihan kamalasti jos sen vetää korkealle lantiolle ja sittenkään ei ole hyvä jos sen jättää vyötärölle. 

Mutta nyt löytyi ihan Lindexistä tällaiselle minun vartalolle sopivan naiselliset, muttei kuitenkaan liian minit joustavat trikoohameet.

Lyhyempi maksoi 9,90 ja pitempi 24,90 euroa… Ja voi, mä voisin pitää näitä vaikka koko ajan! (tosin ehkä ton pidemmän kanssa pieni korko kengässä vois olla vielä enemmän jees) 

 IMG_8931.JPG IMG_8900.JPG 

Ihanan joustava ja kevyt päällä, mutta silti tukeva niin ettei makkarat loista läpi! (trikoo on kaksinkertainen eli ei ihan ohuen ohut kuitenkaan). Nopeasti kiskaistu päälle ja pois ja ei muuten purista eikä kiristä.

Alkuun ostin hameet ihan koti-oleskelutarkoitukseen ja kesähameiksi arkikäyttöön, mutta huomaankin nyt että kiskaisen jommankumman päälleni sittenkin kun lähden kaupungille, tai ihan mihin vaan!

”Samoissa hameissa mä siis ulkoilutan koiraa, kävelen kuntosalille ja takaisin, käyn kaupassa ja vielä illalla ravintolaankin vetäisin sen päälleni.”

 

IMG_8950.jpg

IMG_8925.JPG

IMG_8909.JPG

IMG_8921.jpg

IMG_8953.JPG

IMG_8959.JPG

IMG_8917.JPG

IMG_8920.JPG

Täydelliset kesähameet! Ja hiukan A-linjaisen topin kanssa (levenee vähän alaspäin) saa pömppö-vatsaa piiloon ja näyttää paljon hoikemmalta kuin ihan tiukan topin kanssa. (Ja se toppi on monesti just hyvä sitten kun edestä sitä hiukan asettelee hameen tai housujen sisälle sitä!)

Ihanat hamoset! Vielä vähän himotuttais tuo raidallinen! taidampa kipasta senkin itelleni!

Ihanaa viikkoa! Mä asun varmaan näissä hameissa tämän helleviikon!

Kuvat: Anna / A&A at Home

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *