Hyasinttien sipulit ja Perjantain fiilistelyt !

A&A at HoMe

 

Ihana perjantai taas, tänään on siistitty paikat viikonloppua varten, ostettu uusin Glorian ruoka & viini -lehti ja mietitty mitä herkkuja sitä huomenna syötäisiin. Ainakin granaattiomena-pavlova vaikuttaa taivaalliselta ! Siinä on muuten ihanan paljon ohjeita ja kauniita kuvia tietenkin. Ostin ihan valintatalosta yllätyksenä ohimennen pari hyasinttia ja törkkäsin ne laseihin multakökkäröineen. Ihan kivan näköiset niistä tuli mutta luin sitten ohjeita tietenkin vasta jälkeenpäin ja taidanpa vielä pestä nuo mullat kokonaan pois ja laittaa vain valkoiset juurakot laseihin ! Kuulemma niinkin voi tehdä ? Ehkä niistä tulee siten vielä kauniimmat... Hyasintti on halpa ja helppo kukka ja se kestää hyvin kuivaa ja märkää. Se myös kasvaa nopeasti, varsinkin lämpimässä.

Tuoksukynttilät tuoksuu, köllötellään sohvalla ja sisustuskin alkaa jo pikkuhiljaa tummenemaan myös sisällä ! Vähän joulua laiteltu jo vaikka jonkun mielestä se voi olla vähän aikaista ! Me ei vietetä joulua kotosalla joten olen antanut luvan itselleni tehdä joulua kotiin nyt jo ! Jei, nyt kokeilen mustikkaglögiä ja katson piiitkästä aikaa telkkaria, siellä odottelee vaikka mitä tallenteita...

Niin hyvää viikonloppua kaikille ! Meijän iskä tulee tänään kotiin <3

A&A

 

 

Kommentit

Suklaamuffinssi

Kaunis neuletakki! Eikä ole todellakaan liian aikaista! :)

annaandandyathome
A&A at HoMe

Voi kiitos, paljetteja ei ole koskaan liikaa ! (paitsi ehkä miehen mielestä :)) Tuo neule on Guessin ja ostettu sokoksen alesta vähän aikaa sitten, mutta siinä on myös loistava DIY-ohje jos jaksaa ommella vanhaan neuletakkiin kimallusta !

Ai niin ja pesin toisesta hyasintista mullat pois ja ei se olekkaan yhtään niin hieno kuin se multanen versio ! :) hih

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.