Intialaiset kaukalot?

 

Vitsit, löysin jotain tosi ihanaa sisutusliike Casa Studion kellarin taaimmaisesta nurkasta.

Olen kyllä katsonut näitä ainakin vuosi tai kaksi takaperin, mutta silloin se jäi vaan kaupassa ihasteluksi. Ajattelin, että käyn aina välillä katsomassa, josko ne alenisi lisää, kun niitä oli siellä niin paljon. Näytti ettei niitä kukaan osta, ihan pölyisenä hämärän kellarin nurkassa pinottuna. 

Mutta kyllä ne on vaan sieltä pikkuhiljaa hävinnyt, ja nyt oli enää muutama jäljellä, puoleen hintaan.

Ensin oli ajatuksena tehdä koiralle uniikki peti, mutta se olikin vähän suurempi kuin muistelin. Lähetin siskolle viestillä tuon alimman kuvan ja kysyin sen mielipidettä.Vastauksena sain "joo, osta mulle kans"... 

Eli nyt mulla on tällaisia noin satavuotiaita intialaisia "riisinlajittelu/jauhamis-tai-jotain"-kaukaloita kaksin kappalein olkkarin pöytänä. Aika makeet on! 

Jos joku tietää, mikä tuolla oikeasti on tehty, niin olisin superonnellinen, jos kertoisit mulle! Myyjä tiesi, että siinä on ollut sisällä iso kivi, ja jotenkin siinä on sitten pyöritelty nurkkia myöden ehkä riisiä jauhoiksi tai jotain??? 

Outo tavara, monta käyttötarkoitusta. Tästä voisi tehdä ison pyöreän rahin, niinkuin sisko ajatteli. Sopiva pyöreä patja vaan tuonne sisälle. Tai sitten siitä tulis aika ylellinen pöytä, jos siihen pinnalle teettäis lasin. Mä luulen, että meillä se saa olla kuitenkin ihan vain noin, ainakin nyt alkuun.

Mitä mieltä? Onko ihan kauhea ja omituinen huonekalu, vai kaunis koristeltu antiikkiesine? 

Mä ainakin rakastuin <3

 

Tämä oli vähän tämmöinen sneak peak, koitan vielä kuvata niitä paremmin myöhemmin...

Ihanaa viikkoa, nauttikaa auringosta!

Kuvat: Anna / A&A at Home

Kommentit

Jeba
Tuuliajolla

Ihania! :)

annaandandyathome

Nii mustakin :) 

Kommentoi