Joulun vihreää

IMG_4456.jpg

IMG_4407.jpg

IMG_4399.JPG

IMG_4388.JPG

IMG_4397.jpg

IMG_4404.jpg

IMG_4391.jpg

IMG_4405.jpg

IMG_4409.JPG

IMG_4466.jpg

Jotenkin näistä kuvista tuli mulle aika ihanat jouluiset fiilikset.

Tulin siihen tulokseen, että ne on nuo glögilasit, piparit ja männynoksat, mitkä tekee sen. Vaikka ei olis mitään muuta esillä, niin nuo tsaikka-lasit on ihan kuin joulukoristeita. Vaikka ne ei tuoksu, niinkuin piparit tai männynoksat, niin pelkästään niiden näkeminen jo tuo muistot höyryävästä jouluglögistä. Ja nehän aina pakataan pois glögikauden jälkeen, ja sitten ne unohtuu, ja kaivetaan esille taas kun tulee uusi glögikausi, ihan niinkuin muutkin joulukoristeet.

Tosin onhan tuolla pöydässä kaksi aika suurta tekokuusta joulun tunnelmaa tuomassa, mutta ne on tuollaista joulurihkamaa. Ne ei tuoksu, tai niillä ei ole samanlaisia muistoja kuin glögilaseissa. Voinee johtua siitä, että mummun luona ja kotona lapsena on ollut samat lasit, niin kauan kuin minä muistan.

Ostin tekokuuset Turusta, Kauppilan puutarhasta neljällä eurolla! Kyllä, yksi kuusi maksoi 4€! ihan käsittämättömän halpa, ainakin mun mielestä. Se kyllä näyttikin ostettaessa oikein kunnon muoviselle halpiskuuselle, mutta hei, jos ei voi piilottaa, ni täytyy korostaa, vai miten se meni, haha. Kuusesta tuli  kuitenkin ihan toinen kuusi, kun ruiskutin sen päälle kunnolla tekolunta (ajattelin jo niin pitkälle niiden jatkokäyttöä, että jos ne on ihan lyttääntyneitä ensi vuonna, niin niistä voi napsia noita oksia lahjapaketteihin koristeeksi…).

Huomaan aina, etten osaa tehdä sellaista kaunista ja minimalistista pöytää, joita kuitenkin aina muilla ihailen? Koko ajan tarvii kantaa lisää ja lisää tavaraa pöytään ja lopulta mulla on kaikenmaailman kynttilöitä ja kukkia jokaisessa tyhjässä raossa, ja ihan överinä tavaraa pitkin poikin. 

Mukavaa torstai-iltaa,

Anna

A&A at home Facebookissa

Kuvat: Anna / A&A at HoMe

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *