Kaapin tuunausta lastenhuoneeseen

A&A at HoMe

Vanhan kaapin tuunauksesta vähäsen (tehtiin siskon kanssa tämä jo loppukesästä, niinkuin kuvista näkyy, mutta postaus venähti, kun koko idea jäi vähän kesken)...

Ekana maalinpoistamisesta vanhasta huonekalusta. Jos haluat maalit oikein kunnolla pois, niin kuumailmapuhallin on siihen tarkoitukseen tosi jees. 

Mutta silti siihen tarvitaan kärsivällisyyttä...  

Tossa yläpuolella on siis lähtötilanne. Sisko pelasti kaapin jostain jonkun varastosta. Se oli jo matkalla kaatopaikalle. 

Oikeastaan se on Porkkanan tuleva keittiön saareke, mutta koska se ei osaa leikkiä vielä (tai sitten sitä ei kiinnosta keittiöleikit. Veikkaan kuitenkin ekaa vaihtoehtoa), niin siitä tuli lelukaappi nyt alkuun. Se on siis puolitiessä suoraan sanottuna. 

Vaiheet:

  • Ensin poistettiin maali tosta tasolta. 
  • Sitten vähän hiomapaperilla käsin tasoitettiin kaappi kauttaaltaan
  • Maalattiin kaappi muuten valkoisella ja mintulla vähän koristeita (olikohan sen värin nimi tiffany blue? ehkä)
  • Tasoa ei raaskittu maalata, kun siitä puusta tuli niin ihanan näköinen. Hänel on nyt siis puusaareke tulevassa keittiössä! Mä tosin ehdotin että toi taso marmoroitais marmorimuovilla :) siitä tulis tosi moderni, mut päätettiin jäädä nyt kuiteski tähän rustiikkiseen keittiöratkaisuun, haha
  • Sitten jalat pois ja pyörät alle.

Seuraavaksi siihen laitetaan (joskus) liesitaso, tehdään reikä altaalle ja toiseen oveen ehkä uuninluukku. Mutta sitten joskus. 

Tällä hetkellä se on siskon mielestä lelukaappi, mutta Porkkana heittää kaikki lelut sieltä pois ja menee itse sinne kaappiin katsomaan postimies-patea. 

Että kai se on sit Porkkanan toimisto kuitenkin? 

Harmi kun mulla ei ollut valmista kuvaa tuosta diy-liesitasosta, tehtiin valkoisella tussilla lasille nuo renkulat, ja päälle mustaa spreimaalia! Sitten se vaan tason päälle väärinpäin liimaten, on muuten hieno induktioliesi!

Kuvat: Anna / A&A at Home

Kommentit

riik
3h+kasvimaa

no voi miten hieno! Vähän mua naurattaa toi kaapin sisällä istuminen ja Postimies Paten katsominen :D. Mutta näillä pienillä on aina vähän omat ajatukset...

annaandandyathome
A&A at HoMe

Joo, ja se vetää ovenkin kiinni??? Siellä on ihan pimeää ja ahdasta? hah, outo tyyppi! 

Ja Postimies Pate on oikeesti jo huolestuttava addiktio, muhaha... aikuiset jo rajoittaa hänen Paten katselua? 

Ja koska tyttö ei puhu, niin jos hän näkee kännykän, iPadin tai tietokoneen, ottaa hän aikuista sormesta, ohjaa sen luo, ja hyräilee  mhy mhy mhy, mhy mhy mhy, mhy mhy mhy mhyhyhyhyhhyh...(siis sitä Paten biisii?)

Mutta mitään muuta se ei jaksa kattoo? vain Patea, ja jos sille laittaa Paten niin se on hiljaa tasan niin kauan kuin sitä tulee, se uppoutuu ihan täysin?( vaikka kolme jaksoa peräkanaa, siis niin kauan kun sitä tulee) Ja kaikki huuto loppuu siihen paikkaan kun se alkaa???

 Ja mä nauroin, et on se kamalaa kun tarvii jo yksvuotiaalta rajoittaa Ipadin käyttöä! 

riik
3h+kasvimaa

voi miten kuulostaa tutulta! Meillä tabletti kulkee nimellä Kaa, koska siitä katsottiin tosi pitkään Kaapoa, ennen kuin ne ohjelmat hävisi youtubesta.

Täällä kyllä menee Maikki ja pelottava Pontso, Pate, Pipsa Possu, Muumit ja moni muukin. Mutta siis tuijottamiselle antautuminen on välillä aika hurjaa...

Jeba
Tuuliajolla

Kiitokset tästä. :) Toi on kyllä hieno!

annaandandyathome
A&A at HoMe

Joo, mä otin tän heti työn alle. Kiitos sulle kun sähän tän postauksen vähän niinkuin sait aikaan!

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.