Kaunis olohuone

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Niin kaunista, voi että miten kaunista.

Siskon luona on niin harmoninen, rauhallinen ja vaalea tunnelma olohuoneessa juuri nyt. Viikonloppuna on asennettu uusi kellarin kätköistä kaivettu lamppu kattoon, ja se kyllä muutti olkkarin ilmeen kertaheitolla. Ja sitten se on laittanut uudet pitsi-verhot, mitkä on tosi mummot, siis ihan överi-mummot, mutta voi, niin söpöt. 

Sisko on aina nauranut mun pitsipöytäliinoille ja muille sen mielestä ”mummojutuille”, ja haha, nyt se on paljon PAHEMPI MUMMO KU MINÄ! 

Koskaan ei siis voi sanoo ei koskaan ! 

Oikeastaan toi verhouudistusidea tuli siitä, kun olohuoneessa tuli pidettyä verhoja aivan liikaa kiinni. Nyt verhoja voi pitää noin auki, mutta kuitenkin tuo pitsiosio peittää ihan suoran näkyvyyden sisälle olohuoneeseen. Kiva idea, nyt luonnonvalo tulee sisälle ja tunnelma tilassa on valoisa ja lämmin. 

Niillä on ollut lähiaikoina oikea olohuoneen uudistusprojekti. Tavarat kokeilee paikkaansa ja rullailee ympäri olkkaria edelleen.

Välillä pieni freesaus tekee tosi hyvää. Minä ainakin huomaan, että siellä on nyt joka päivä tosi siistiä, vaikka tää yks vee värikkäine tavaroineen asuukin tässä samassa tilassa. Sisko on aika tarkkana siitä, että lelut kerätään yhdessä pois aina välillä, vaikka se onkin yksi sekunti, kun koko lelukori on taas kaadettu väärinpäin. Toisaalta ei se siivoaminenkaan vie kuin ehkä minuutin. 

Ehkä minun pitäs ottaa vähän mallia siitä. Silloin kun jokaisella tavaralla on paikkansa, niin siivouskin on helppoa ja nopeeta. 

Mitä tykkäätte? Mummoo vai ei? 

Ps. Noi mummopitsit on ihan Ikeasta ostettu!

Kuvat: Anna / A&A at Home

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *