Kaunis valaisin

A&A at HoMe

Todella kaunis Ikean valaisin, ainakin minusta.

Tämä kuva oli unohtunut työpöydälleni jo ajat sitten, mutta valaisin kummittelee mielessäni aika ajoin. Olen tehnyt tämän ystävälle inspiraatiokuvaksi, mutta jaan sen nyt täälläkin. 

Hurjan kaunis, kaikissa muodoissaan, ja sopii aika hyvin monenlaiseen tilaan. Voisin kuvitella tämän valaisimen keittiöön, työhuoneeseen, olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Jollain tavalla se on moderni, ja jollain tavalla taas vanhanaikainen. 

Ihana! 

Kuvat: Ellos ja Ikea

Kommentit

Fisu
Hurmaavan valkeaa

Mulla on sattuu olemaan tuo Ikean kattovalaisin. Tosin just otin sen pois ja laitoin tilalle Artekin A330S-valaisimen. Nyt mä en oikein tiedä mihin tuon Ikean lampun oikein laittas! En oikeen viittis luopua siitä, koska se on munki mielestä tosi nätti valaisin. Ehkä mä säilytän hetken sitä kaapissa, jos vaikka keksisin sille hyvän paikan :)

annaandandyathome
A&A at HoMe

No se A330S vasta ihana onkin (paitsi jouduin googlettaa, et mikä se niistä oli)! Mulla ei oo tuota valaisinta, mutta ei mulla ole paikkaakaan! Ja se on oikeesti mustakin niin nätti, että olen ajatellut pari kertaa, että toivottavasti ne ei lopu, jos joskus tulee paikka! haha et pitäiskö munkin mennä ostaa kaappiin se :) 

Fisu
Hurmaavan valkeaa

Heh, ostat sen sitte huutonetistä :D :D

annaandandyathome
A&A at HoMe

Ai niin :) sieltähän sen sit saakin! :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.