Kuistilla

A&A at HoMe

Aurinko paistoi aiemmin päivällä niin kirkkaasti, että kuistin lokissa loisti pölyt ja pöydällä kaiken maailman muruset.

Tyhjensin vähän kuistia, ja karsin sen nurkassa olevaa isoa limoviikunaa. Se oli taas ihan tursunut, sellaiseksi tunkkaisen näköiseksi sotkureuhkaksi. Sieltä täältä napsin hiukan oksia pois, ja muutos on ihan valtava, tosi kevyt ja ilmava koko puu nyt. Sen juurella kasvaa tuota kultaköynnöstä (tai ainakin luulen, että tuon nimi on kultaköynnös?), mikä on myös "vähän" levinnyt ja kiipeilee jo ylös asti, pitkin puun runkoa joka puolelta. Pienen pätkän otin vaasiin, josko se kasvattais juuret, niin voin istuttaa sen johonkin muualle. Limoviikunasta laitoin myös veteen muutaman oksan. 


Rahapuusta oli pudonnut yksi oksa, ja sen vois kai laittaa suoraan multaan kasvamaan?. Ei ollut multaa tähän hätään, niin tuo pieni vesikippo saa kelvata. Toivottavasti en mädännytä sitä, tarvii hommaa multaa asap. haha. Vanhat ruusut oli jo ihan nuupahduksissa, joten pätkin ne ihan lyhyiksi, ja laitoin kellumaan kuumaan veteen. Siten ne saa vielä vähän lisäaikaa ja näyttää ihan kivoille. Maljakossa ne roikkui jo ihan päät alaspäin. 

Kuvat: Anna / A&A at home

Kommentit

Hertta
Lilou's Crush

ihania valon täyttämiä kuvia! Tuli kevät mielen sopukoihin :)

annaandandyathome
A&A at HoMe

Ihana :) Kiits Hertta. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.