Kuistin Tapetti

 

img_4560.jpg

Yhteistyö sisustussuunnittelijan kanssa alkoi siitä, että hän kävi katsomassa kohteen, ja minä kerroin mitä toivon, ja minkälaisesta tyylistä pidän.

Ensimmäisessä suunnittelupalaverissa sisustuksen G.een Jaana ja Nina olivat koonneet pöydälle piirustuksia, kuvia ja asioita, mm tämän tapetin. Ihan käsittämätöntä miten joku ihminen voi lukea toista noin hyvin, tuohan on täydellinen mulle. Itse olisin voinut ohittaa sen tuhansien tapettien joukosta.

Tapetti on 1900-luvulta Piero Fornasettin Tema&variazoni-mallistosta ja kasvot on oopperalaulaja Lina Cavalierin. Tarina kertoo että Fornasetti on löytänyt naisen kasvot 1900-luvun alun ranskalaisesta naistenlehdestä ja vasta myöhemmin on selvinnyt kenen kasvot ovat kyseessä. Tapetti on Cole&Sonin valmistama.

Hassu tätini sanoo muuten aina sata kertaa päivää eteisessä kun hän tervehtii kaikki seinän naiset 🙂

 

kuisti.jpg

Suunnittelijan pyysin apuun heti, kun talokaupat oli tehty. Tärkeintä on, että suunnittelija saa olla mukana alusta asti.  

Jos alkaisin rakentamaan taloa, ottaisin ehdottomasti sisutussuunnittelijan mukaan kuvioihin jo siinä kohtaa kun tontti olisi vielä tyhjä.  Ammattilainen huomaa ja osaa niin paljon asioita, jotka itseltä jää huomaamatta, ja varsinkin hyvän valaistuksen suunnittelu on tosi vaikeaa.

Vaikka tykkään itse siitä lopullisesta sisustamisesta, niin remontti oli kuitenkin niin suuri,  ja minun piti yksin pitää ohjat käsissä, joten halusin ammattilaisen näkemystä ja apua.

Tämä oli meidän neljäs ”kotirempppa” ja kaikki sujui tosi kivasti ja yllättävänkin helposti. Ensimmäistä kertaa kuitenkin sisustussuunnittelija oli mukana meidän projektissa. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, pitää todellakin paikkansa ! Oli ihan loistavaa kun remonttimiehillä oli valmiit piirustukset joiden mukaan edetä, mitä seiniä kaadetaan ja millä maalilla mikäkin seinä maalataan.

Itsellä oli älyttömän helppoa käydä kaupoilla, kun tiesi jo ennen kauppaan sisään astumista, mitä on hakemassa. Näin välttyy myös virheostoksilta ja kaikenmaailman väliaikaisratkaisuilta.

Ja jos heti ei ole varaa hommata kaikkea, niin onhan mulla valmiina ostoslista ja piirustukset !

Kaupan päälle sain kaksi uutta, IHANAA ystävää, joita voin halata aina tavatessa ! Syrän molemmille!  

Anna

slide11.png

 

 

 

 

 

suhteet ystavat-ja-perhe mieli sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *