Kun Porkkana sai leikkikehän…

IMG_0507.PNG

Voi tota Porkkanaa! Vanha kunnon leikkikehä ei taida oikein olla enää ”muodissa”, mutta siskon talossa se on ehkä järkevin ostos pitkään aikaan. Meinasin kuolla nauruun kun sattumalta törmäsin pitkään keskusteluun, jossa oli nokat vastakkain mummit ja miniät… Mummit kun niin oli leikkikehän puolesta ja miniät taas sitä mieltä, että ne ovat jo niin vanhanaikaisia (kieltämättä, ei niitä myyty joka paikassa, kun ei niitä kuulemma enää kukaan osta).

Keskustelun aloittaja oli joku huolestunut mummi, joka ihmetteli miksi miniä ei suostu laittamaan pikkuista leikkikehään? ”Saisi rauhassa tehdä ruokaa ja siivota kotona pelkäämättä, että mummin pikkuiselle tapahtuisi jotakin”… Nooh, seuraavassa joku miniä oli kironnut tuon mummin tyyliin; Voi V****U sä oot ihan kun mun anoppi, ja VIELÄ tuut vihjaamaan että tarttis SIIVOTAKIN, älä puutu meidän asioihin, ja minähän en lastani sellaiseen laita… Ja ITTE varmaan kävit lähikaupassa kun lapset olivat leikkikehässä, hih!

Mä en nyt tiedä mitä mieltä tästä ollaan (meninkö sohaisemaan muurahaispesään?), mutta Porkkanalla on ihan UUSI, HIENO ja KALLIS puinen leikkikehä! Sinne tuo maailman ihanin,aurinkoisin ja söpöin ”hirviö-vauva”  välillä aina laitetaan. Tyttö tykkää touhuta siellä eikä koko ajan tarvii vahtia onko sormet pistorasiassa vai koko neiti portaikossa, jos itsellä on joku asia kesken. Ja siis eihän tietenkään kaikki tarvii tällaista kotiinsa, mutta kun tässä kodissa on kolme kerrosta ja koko talon remontti puolivaiheessa…

2014-03-19 10.59.58.png

2014-03-19 11.04.56.png

”Hirviö-vauva” on salaman nopea käänteissään, ja silmänräpäyksessä hän on jo siellä, minne ei lapsilla ole asiaa (tosin kaikkien kotona ei ole työkalupakkia auki eteisessä). Muutenkin samainen vauva  kuvittelee itsestään vähän liikoja, sillä vaikka hän ei osaa kävellä, niin hän nostaa itsensä pystyyn ja irrottaa kädet alle sekunnissa….  

Sisko teki kehään niin hienon ”puulattiankin” (näin siellä voi roikkua pinnoissa ihan vapaasti ja pyllähdellä pyllylleen). Vaahtomuovi patjaksi kehän lattialle, johon se ompeli IKEAn uudesta puukuvioisesta, tästä LISEL-kankaasta suojan. Ja mahtuu sinne lastenvahtikin pikku nokosille, haha… 

2014-03-19 10.00.36.png

IMG_0467.PNG

 

2014-03-19 11.30.18.png

Ainakaan vielä ei näytä tuo lapsi kovin kärsivälle tai traumatisoituneelle! Mitä mieltä muut on LEIKKI-kehästä, onko se ihan hirviö-äitien vauvojen vankila ja tarkoitettu jäätäville äideille jotka ”ei viitti” olla lastensa kanssa joka sekuntti!

Vai onko se leikki-kehä ja sitä varten että siellä leikitään silloin kun äiti vaikka vie pyykkejä alakerrasta yläkertaan?

Raks raks Porkkanainen,

Eat Diamonds and shine all day! Aurinkoa kaikille, T. Anna

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *