Kuvia viikonlopulta

Ihana kesä ja kaunis ilma! Koiralenkit on viime aikoina tehty lenkkivaatteissa hölkäten, naama punaisena ja koira puoleenväliin asti kurassa! 

Vanhassa kaupungissa alkaa olla ihmisiä jo ihan tungokseen asti. On välillä kiva lähteä yhdessä iltakahville ja kävellä kaupungilla ihan rauhassa, vähän fiinimmin, eikä lenkkivermeissä puuskuttaen. Ja helteen palvojana tarvii tunnustaa, että hiukan kyllä nautin viileämmästä ilmasta, että saa laittaa jakunkin päälle! 

Tallinnassa koiran kanssa voi mennä useimpiin kahviloihin ja ravintoloihin Jopa ruokakaupassa olen koiria nähnyt (mm. yksi mäyräkoira ruokakaupassa tepasteli omistajansa perässä niin, että hihna laahautui lattiaa pitkin sen perässä)...  Suomalaisena sitä ei edes ajattele, että koiran voi ottaa mukaan joka paikkaan. Se jopa tuntuu vähän hassulta, jotenkin ei oikein tiedä että, voiko tonne nyt sisälle mennä, ja mitä muut nyt tästä ajattelee? 

Kerran sunnuntaikävelyllä oikein harmitti, kun Andy olisi saanut kivan lenkin, mutta kun päätettiin, että syödään samalla ulkona, niin koira sai jäädä kotiin. Ravintolassa oli sattumalta yksi koira ja kun kysyttiin tarjoilijalta, että saako tänne tuoda koiran, niin se oli vähän hämmästynyt, että joo, kyllä Tallinnassa melkein kaikkialle saa koiran viedä! Että se selvis vähän niinkuin sattumalta, ja kiva niin, meinaan nyt on paljon mukavampaa, kun Andy saa tulla mukana. Näin iltalenkki tulee samalla suoritettua, eikä koiran aina tarvitse jäädä yksin kotiin. Ja ollaan jo käyty vaikka missä sisällä, eikä kukaan ole luonut vielä pahoja katseita, eikä meitä ole heitetty mistään pihalle, päinvastoin!

Tämä oli viime perjantailta, kesken lenkkeilyn, kun polku loppui. Vaikka tästä kuvasta sitä ei niin erota, niin mäki oli tosi jyrkkä ja ruoho märkää. Alhaalla oli kokonainen armeija, ja viisi bussilastillista turisteja, kaikki kyttäsi minua, joka oli tuolla rinteessä miettimässä, mistä pääsisin alas ilman pyllylleen lentämistä.... Jännitystä kerrakseen :) Kaatumatta pääsin kotiin!

Mukavaa viikkoa, joko se kesä nyt olis täällä? 

Anna

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.