Laiskuuden huipulla

A&A at HoMe

 

 

Eilen illalla ajattelin, että NYT tarvii taas ottaa itseä niskasta kiinni... 

"On se nyt herranenaika laiskuuden huippu, jos kävelee kuntosalille maksamaan kuukausimaksun, mutta ei mene sinne kuntoilemaan! Niin mä tein eilen..."

Heti jos tulee pienikin tauko, niin minun on jotenkin tosi vaikea mennä salille, vaikka luulis että sinne on jo ikävä? Mikä ihme siinäki on?

Olen keksinyt vaikka mitä tekosyitä kuntosalin välttämiseksi, esimerkiksi tukan ja kulmakarvojen värjäystä, parit kasvonaamiot ja muita ihonhoitojuttuja, myös muun muassa jalkojen rasvausta, rasvaussukat jalassa tinttaroiden... kynsien viilausta ja iholla-sarjan jaksojen katselua...

Maanantaina tein pakkaseen kylmäkohotukseen pizzataikinan torstaina kylään tulevaa siskon perhettä varten. Eilen taas väkersin ainakin kolme ja puoli tuntia kaalikääryleitä. Illalla paistoin kookosbanaanilettuja mustikoilla ja sitten leivoin vielä pellillisen terveellistä siemennäkkileipää. 

Siivotakin pitäis... ja silittää... ja pestä pyykkiä... ja heittää kuolleet kukkaset pois parvekkeelta...

Huomaan nyt, että keksisin loputtomiin kaikkia tekosyitä, mutta ei siellä salilla menis kuitenkaan kuin tunti.

Että semmoista, onko samoja oireita? Ei jaksa jotakin, mutta kaikkea muuta kyllä!

Ehkä vastenmielisintä on luihin ja ytimiin menevä kylmä ilma ja inhottava tihkusade just nyt.

Siis vaikka syksy näyttää niin kauniille, niin ei se kyllä tunnu siltä! 

Ostin muuten hulluilta päiviltä ihan yllärinä Lancomen bb-voiteen (kaunis pakkaus oli lähinnä se, mikä nyt veti puoleensa), ja vasta pari kertaa testanneena tykkään siitä kovin. 

Se ei ole liian peittävä tai liian ohut, tasoittaa ihoa mukavasti ja pitäisi vielä olla kosteuttavakin. BB-voidetta voisi periaatteessa käyttää ilman, että alle laittaa kosteusvoiteen, mutta minun pintakuivalle iholle se ei riitä. Pakko laittaa alle kosteusvoide, aina. 

Ja vielä tähän loppuun ihana ihana siskon rusetti-paita! Ostin sen Tallinnasta yhdestä "ihme-rättikaupasta" missä oli loppuunmyynti. Siskolle ostin sen ihan vain sen takia, koska se oli siskon kokoa ja kaupan ainoa... edestä se on ihan simppeli! Just tosi kaunis...

Kuvat: Anna / A&A at Home

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.