Lastenhuone

A&A at HoMe

 

Annalla.com -blogissa on nyt Mini-Porkkanan hieno leikkikeittiö.  Vinkkaan taas täälläkin. 

Pics: Anna / A&A / annalla.com

Kommentit

riik
3h+kasvimaa

ihana huone! Ja tuo harmaa seinä.

annaandandyathome
A&A at HoMe

Joo, se on hieno laastiseinä mikälie! :) Sen takana on minusta vanha tiilimuuri tai joku sellainen, että se on ihan oikee "laastiseinä" eikä vaan maalattu! 

Mulle tuli just sinä mieleen kerran kun tuolla huoneessa kattelin noita jauho ym purkkeja, että kumma kyllä, se ei oo vieläkään aukonu ja levitelly niitä? (Ei se oo tajunnu sitä, heh) Etkös se ollutkin sä, joka joskus ihmetteli, että eikö se auo niitä purkkeja?)

riik
3h+kasvimaa

joo no siis V olis ruuvannu ne purkit auki jo puolivuotiaana...

Gigi
Olipahan taas..

Mä en kestä <3

annaandandyathome
A&A at HoMe

emmäkää :) Kaikkein parasta on, et hänen leikkiin kuuluu yleensä, että mun pitää nukkua hänen sängyssä kun hän leikkii ruuanlaittajaa. Ei haittaa ollenkaan, et saa vaan maata pupu kainalossa siinä vieressä, eikä tarvii ite leikkii, haha.

(paitsi jos edes raotan silmääni, niin saan heti sormen osotusten kera komennuksen "Anna mukkuu, ei liiku, milmät kiingi" (mä oon nauranu siskolle, et millai se äiti oikein lastaan nukuttaa, haha)...

Gigi
Olipahan taas..

:D tomera pikkuneiti!

Lenita
Romusta Ruusuksi

Siis voi ihana, mikä idea tuo jääkaappi!

Ja multa sattuu vielä löytymään tuollainen kahden latikon laatikosto autotallista, joka on poistettu käytöstä, kun sen maali on hilseillyt ja elämää nähnyt. Ehkä tekohengitän sen tyttärelleni Lakulle pakastimeksi. Tuo minun laatikosto kun on hieman pienempi kuin tuo teidän ihanuus. Kiitos huikeasta ideasta! :D

annaandandyathome
A&A at HoMe

Kiitos Lenita! pakastin oiski huippu :) Me tarvittais vielä myös pyykinpesukone, ja sen vois muuten kanssa tehdä semmoisesta matalammasta... heh. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.