Liljat keittiössä

A&A at HoMe

Ihanaa olla kotona! Valitsin oranssit kukat pitkästä aikaa ja aah, kun taas näyttää ihanalle ! Koti, perhe ja aurinko... Koko pääsiäinen on mennyt ihan pihalla, olen haravoinut kädet rakkuloille ja raivannut hulluna . 

Ei haittaa vaikka kaikki on sikinsokin taustalla, valo ja kukat on se pointti! Mä nostan aina sälekaihtimet niin piukkaan ylös kun ne vaan saa keittiön ikkunoista, oikeastaan mä en olis ikinä edes halunnut niitä, mutta illalla ja talvella on pakko... 

Muistan kun sanoin kaihtimien asentajalle, että älä laita siihen yläikkunaan ollenkaan, niin se vannotti mua että usko pois, se näyttää niin typerälle jos siihen ei laiteta... Hän on kyllä sata kertaa saanut mennä asentamaan jälkeenpäin asiakkaille ne, jotka ensin ei ole halunnut! Vuosien kokemuksella, laita vaan ylös myös!  "Okei, no laita sitten" sanoin minä?

Ja siitä lähtien kun ne on asennettu, niin vedin ne ylös, eikä niitä ole kertaakaan laskettu alas! Eikä niitä edes voi laskea kun siellä on noi virtahevot ikkunan välissä!

Eikä näytä yhtään hölmölle mun mielestä.. Ei sitä olis tarvinnut laittaa, nyt siitä sivusta vaan roikkuu narua ja säätövipua, ja ihan turhaan. 

Kuvat Anna N.

Kommentit

saarah
visual diary

niin kauniita kukkia :) !

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.