Makuuhuoneen lakanakaappi

A&A at HoMe

 

Makkarissa olen pitänyt valkoisia lakanoita jo varmaan kaksi vuotta (en samoja huom ;) !  Ja tuntuu etten ikinä kyllästy valkoiseen sänkyyn. Ihan silloin tällöin vaihdan hempeän hattaran vaaleanpunaiset pellavalakanat kun oikein tytötyttää. Nyt olen alkanut himoitsemaan beigejä pellavalakanoita, sellaisia paperipussin värisiä.

Yöpöytänä olevan vanhan baarijakkaran maalasin Liberon Bloom -kookosmaalilla.  Se tuoksuu ihan syötävän hyvälle kookokselle ja lopputulos on ihan liitulakumainen mattapinta, nam. Vinkki: Harri Koskisen Block valaisimen saa edullisesti kun tilaa jollekkin lahjaksi sanoma magazinelta lehden. Tilasin äidille lahjaksi kodin kuvalehden ihan vain sen takia...

Vanha lakanakaappi on isovanhempieni häälahja vuodelta 1945 ja sen on nikkaroinut mummun isosisä. Hui, melkein 70 vuotias ! Hioin ja maalasin sen valkoiseksi, teetin myös vanhoihin lukkopesiin uudet avaimet kadonneiden tilalle. Kaappi kätkee sisäänsä ihan valtavasti tavaraa.  Kaikki vanhat suvussa kulkevat huonekalut ja esineet tuntuvat vuosi vuodelta tärkeämmiltä. Tänä päivänä on kyllä aika vaikea löytää huonekalua joka ihan oikeasti kestäisi kymmeniä vuosia.

hmm, elääköhän tuo lakanakaappi satavuotiaaksi ? 

Toivottavasti. :)

 

 

Kommentit

Suklaamuffinssi

Ihana kaappi! Mä haaveilen myös pellavalakanoista. 

annaandandyathome
A&A at HoMe

Kiitos, H&M.llä on hyvät pellavapussilakanat, niissä on jopa nepparit jalkopäässä, ettei peitto tule sieltä ulos näkyviin :) Ja mitä enemmän pesuja ja kuivausrumpua, sitä pehmeämmät lakanat on !

Suklaamuffinssi

Hyvä tietää, sillä olenkin miettinyt juuri niiden hankkimista. Jääneeköhän koppuroiksi ilman kuivausrumpua?

annaandandyathome
A&A at HoMe

Ei se haittaa vaikka ei olis kuivausrumpua, olen kuivattanut niitä roikkumassakin. Mutta se on ihanaa kun ne näyttää hyville vaikka olis ryppyisetkin :) 

Kommentoi