Mantelintuoksuiset lattiat

A&A at HoMe

Siivouspäivällä oltiin taas, lattiat pestiin oih, niin hyvälle mantelille tuoksuvan methodin puulattialle tarkoitetulla pesuaineella. Tuo pakkauskin on suunniteltu tosi käytännölliseksi, siitä vaan ruuttailee suoraan lattialle ja pyyhkii mopilla. Eikä tarvii huuhdella !

Tosin näillä keleillä tuo lattioiden puhdas kiilto on aika lyhyt huvi kun tuo kuratassu päättää saada hepulit ulkoilun jälkeen !

Joko saa laittaa jouluvalot ? vähän jo kokeilin...

Ja porkkana tuli kyläilemään, kiikkuva pastillituoli on muuten kätevä babysitteri !

Ihanaa viikonloppua !

 

 

Kommentit

Venlakarpalo

Hei, tosi kaunista sun kotona! Löysin sun blogin, kun olit kommentoinut Laura Pollarin blogissa :)

Jouluvaloista täytyy vielä sanoa, että mulla on ne esillä koko vuoden, vuodesta toiseen. Siispä kutsun niitä ennemmin tunnelmavaloiksi. Ei niitä kesällä tule kovin usein laitettua päälle, mutta hyvin ne maastoutuvat sisustukseen riippumatta siitä, missä milloinkin ovat. Omani ovat suht pienet, "kristalliset" ja "värittömät".

annaandandyathome
A&A at HoMe

Kiitos ja kävin ekaa kertaa sun blogissa myös, ihanan persoonallinen. Monta kertaa olen miettinyt että pitäs käydä useammin (tai edes joskus) kirppareilla ja taas tuli muistiin että nyt kyllä alan käymään... niistä voi vaikka mitä diy juttuja voi keksiä ja löytöjä tehdä ! 

Hauskaa kun olin jo loppukesän ekoina pimeinä iltoina laittanut kellarin vanhaan tiiliseinään valoköynnöksen ja sytyttänyt sinne tunnelmavalaistuksen ennen saunaan menoa, niin puoliso huusi ekana alakerrasta että miksi täällä palaa jouluvalot ! :) Munkin mielestä ne vois olla tunnelmavalot !

Kommentoi