Mikron paikka

A&A at HoMe

Tällaista kuvakulmaa en taida olla koskaan meidän kodista näyttänyt? Meinaan mikron paikka, mitä käytännöllisin ratkaisu? hah

Se nyt vaan näyttää musta niin kamalalle hökötykselle, että haluan sen mahdollisimman kauas pois, mutta kuitenkin sen on oltava ulottuvilla. Ja yllättävää kyllä, sitä vaan tottuu automaattisesti lämmittämään ruokaa tuolla maan rajassa niin ettei sitä edes huomaa (tai siis minä olen meillä tottunut). 

Oi miksi en silloin aikanaan keittiörempassa laittanut kaapin sisälle jotain minimikroa? muistaakseni meillä on paikkakin tuolla yhdessä kaapissa, mutta olis löydettävä tarpeeks pieni mikro, ja sitten taas kun tuo vanha nyt kerran toimii, niin mitä sitä vielä hyvää vaihtamaan?... 

Näin ne väliaikaisratkaisut sitten jää päälle niin, ettei niitä edes huomaa. Ja voisin vaikka vannoa, että tuo mikro ei hajoa ikinä! Niin siinä aina käy! Kaikki mieluisat jutut hajoaa ja juuri se kodinkone tai tavara, jonka oikein odotat vetelevän viimisiään, kestää varmana vuodesta toiseen. 

Olkoon siellä! 

Onko teillä jotain "väliaikaisratkaisuja", jotka vuodesta toiseen pysyykin sellaisina?

Kuvat: Anna / A&A at home

Kommentit

Johannat (Ei varmistettu)

Jos se on Whirlpooli, niin ei hajoa ihan lähiaikoina. Meillä on kihlalahjaksi saatu mikro vuodelta -94, ja toimii edelleen kuin uutena. Ja pitää kovaa ääntä! ;)

annaandandyathome
A&A at HoMe

hahahaaa... VOI EIII... On se! Se on just whirpool, ja vielä valtava, ruskea retromalli!  yyyäää... :) 

Hus pois (Ei varmistettu)

Meillä ei mahtunut mikro keittiöön, kun uutta keittiötä uuteen remontoitiin. Ilmankin ollaan pärjätty viimeset 5vuotta eikä kukaan kaipaa. Ei edes silloin kun keittiö oli pelkkää tyhjää tilaa, syötiin kerttiksistä ja lapset oli alle 2v ja 4v, plus koti pelkkä remppakaaos kaikkialta.
Meille ei mikroa tule!

annaandandyathome
A&A at HoMe

Wau, pienten lastenki kanssa pärjää ilman, ja vielä rempan keskellä? Ihan mahtavaa, ja niin, onhan sitä ennenki ihmiset ilman pärjänny... Mä olen tiedätkö joskus miettinyt tota mikrosta luopumista... Ja uskon että siihen tottuu varmaan eikä sitä edes tarvii sitten enää.  

Ainoa mihin me käytetään sitä säännöllisesti on aamupuuro. Vaikka keittämällä sais miljoona kertaa parempaa ni se kolme minuuttia voittaa vaan aina. Mies vaan taitais olla eri  mieltä jos heivaisin sen menemään (ku toi kyyristyminenkin tuottaa hankaluuksii, haha) 

Ja onhan ne mikrot aina aika kauhean näköisiä masiinoita! 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.