Minttu adax

A&A at HoMe

The Thea bag in mint,

Tein Annalla.com -blogiin postauksen uudesta pikkulaukusta, ja ajattelin vilauttaa sitä täälläkin. On se sen verran herkun värinen!

Kuvat: Anna / A&A at home

Kommentit

Jeba
Tuuliajolla

Ah, toi on niiiiiiin ihana! En oo koskaan aikasemmin tutustunu näihin Adaxin laukkuihin? Onko kuinka hintavia? ( toki voin selvittää googlestakin, mutta aattelinpa kysyä kuitenkin sulta... :P )

annaandandyathome
A&A at HoMe

Adaxilla on vaikka mitä ihania malleja, mutta monesti se tunnetaan vain sellaisena "mamma-merkkinä", kun esimerkiksi stockalla oli (ainakin ennen) vaan semmoisia tätimäisiä malleja. Adaxilla on paljon semmoisiakin malleja, että niitä ei oo montaa kappaletta edes suomeen tullut, ja sitten kun laukkukauppiaat yrittää tilata, niin kaikki on jo loppu... 

Onhan ne hintavia, mutta aika kohtuuhintaisia minusta siihen nähden, että ovat kyllä todella laadukkaita. Kunnollista nahkaa ja kauniit viimeistellyt yksityiskohdat. Ehkä ne on jotain n.100-300 euron väliltä, riippuen koosta ja mallista.

Mulla on tosi monta adaxin laukkua, olen ihan ihastunut niihin vuosien varrella, kun yksi ystäväni on laukkuliikkeessä töissä. Sitä kautta saan tietää aina kaikista ihanista uutuuksista! Vähän vaarallista, kun aina tekee mieli ostaa vaikka kuinka monta erilaista! heh

 

Jeba
Tuuliajolla

Saako näitä Tallinnasta? Ollaan menossa sinne tyttöjen kanssa kesäkuussa, ni siks kyselen. :) No mun mielestä toi on aika normi hinta laadukkaasta nahkalaukusta, voishan se olla enemmänkin! :)

annaandandyathome
A&A at HoMe

Ei kyl varmaan saa tallinnasta mistään... En ole ainakaan nähnyt. Mut monista ihan "vanhanajan" laukkuliikkeistä ja netistä kyllä saa. Mä oon joskus tehnyt postauksen vertailussa adaxia ja isojen muotitalojen laukkumalleja, tässä, kato!. Ihan samaa tyyliä niillä monissa laukuissa, kuin muillakin.

 

Jeba
Tuuliajolla

No voi räkä, höh.

Kiitti, mäpä käyn kattoo! :)

Kommentoi