Naistenpäivänä

IMG_4046.JPG

HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ ihan jokaiselle naiselle, tässä nyt naistenpäivänkukkakuva kaikille. Virossa KAIKKI naiset saa kukkia naistenpäivänä, myös töissä. Se vaan kuuluu tapoihin. Muutenkin syntymäpäivien, ystävänpäivien ja muiden merkkipäivien muistaminen on TODELLA tärkeää. Ei se kukka, lahja tai kortti ole niin tärkeä kuin se että MUISTAA onnitella. 

IMG_4042.JPG

IMG_4045.JPG

Pihapöytä on menossa terassille, se nyt vaan odottaa lämpimämpiä kelejä edelleen vierashuoneessa. (Instagramia seuranneet ovatkin varmaan huomanneet behind the scenes -kuvan kun nakkasin ruman mikron tohon vierashuoneen puolelle)!

Uudet ruukut ja kukat taas tuo eloa ja iloa niin paljon. Huomasin kaupassa etsiväni vain ruukkuja, jotka kapenee ylöspäin, ja vasta kotona huomaan kuinka kaunis malli tuo korkeampi ruukku on, ihan kuin timantti. 

Naulakossa roikkuu ihana uusi vuorellinen kaniliivi, loistobongaus 16 eurolla huutonetistä. Olin jo ihan tosissani sovitellut täällä Tallinnassa yhtä melko samanlaista, joka alessa maksoi 199 € (tota voi sanoa jo säästämiseksi).

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *