Norsu ja kukkaset

A&A at HoMe

Ostin taannoiselta Tukholman reissulta kaikkea ihan turhanpäiväistä, muun muassa norsukynttilän ja kukalliset tyynyliinat, tarjoushaukkana alesta tietenkin (niin ja joulukoristeita ensi joululle)...

Lähdin Tukholmaan ajatuksissani ostaa vaikka mitä uusia vaatteita, mutta loppuviimein en kantanut kotiin yhtään ainoaa vaatetta koko reissulta. Niinhän siinä monesti käy, kun oikein etsii jotain, niin silloin mitään ei just varmana löydä. Mulla oli muun muassa edelleen hommaamatta lämmin talvitakki (joka piti ostaa jo viime talvena) sekä valkoinen, tai todella vaalea helmenharmaa laadukas ja yksinkertainen neule (ei löytynyt kumpaakaan).

Kosmetiikkaketju Sephoraa olin myös odottanut kuin kuuta nousevaa, mutta en sitten löytänytkään sieltä oikean väristä huultenrajauskynää, eikä siellä myytykään kauniissa pakkauksissa olevia Marc Jacobsin meikkejä, niinkuin Dubain Sephoralla? Sieltäkin lähdin tyhjin käsin.

Zara Homen myymälä oli myös "listalla" ja siellä olisi ollut vaikka mitä, kun vain olis jaksanut kotiin kantaa. Jotenkin kun on kävellen liikkeellä, niin ei millään viitsi ostaa mitään hirmu suurta tai painavaa. Kassalle meni vain tuo hullunkurinen norsukynttilä ja ihanan keväiset kukkatyynyliinat. 

Muuten hyvä, mutta siinä siskon kanssa sählätessä en ollut tarkkana, ja nyt nuo mun tyynyliinat on tosiaan kokoa 60x60 cm? Eihän mulla sen kokoisia tyynyjä ole, haha. No, onneksi ne saa aina pienennettyä tai sitten tarvii ostaa sopivat tyynyt. 

Sovitin kukkakangasta vähän mummun vanhalle tuolille ja rahille, mut ei ne siihen sovi. 

Semmonen norsu, aika söötti, eikö? 

Kuvat: Anna / A&A at HoMe

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.