Nyt löyty ja kolahti!

A&A at HoMe

Nyt mä olen itsekin ihan hämilläni... Onkohan mulle tulossa joku angsti-kausi vielä näin aikuisiällä, 30+ -uhma ehkä? haha

Siis minä, minä "hieno paljettinainen", joka kadehtii korkokenkänaisia ja valkkaa aina siroja, yksinkertaisia (jos kiiltävii paljetteja ei lasketa) ja naisellisia kenkiä, menin ja rakastuin ensinäkemältä DR MARTENSEIHIN! häh? Niihin punkkareiden maihareihin?

Yläasteella niitä käytti ainaski kovat pojat, ja miksei tytötkin. Mulla ei ollu koskaan sellaisia, joten: 

"tää voi tietty olla jotain semmoistakin, että nyt mä otan jotain nuoruudessa menetettyä takas?" (kohta mulla on pilotti, vihree tukka ja paaljon lävistyksii naamassa...haha, ja äiti, tä oli vitsi, kuitenki luet! 

Toisaalta, mä olen muutenki käyttäytyny vähän oudosti? Ja SE ei todellakaan viittaa mihkään nuorena menetettyyn, sillä kuntosalilla kuuntelin tänään Sillanpään "sinä ansaitset kultaa -biisiä" monta kertaa juoksumatolla, vaikka mä en ole IKINÄ kuunnellut koko siltsua?? buhaha, ehkä tätä ei olis pitänyt kertoa? mutta se oli tosi hyvä biisi...Ja sitten yhtäkkiä salin suihkussa mieleen ilmestyi kuva siltsua popittavasta maihari-tytöstä! Iskelmä-Anna...apua, mitä mulle tapahtuu?

Ja joo, tämä on ihan täydestä sydämestä tehty mainos. Mähän olen valittanut loppukesästä asti huonoa kenkävalikoimaani ja sitä, kun en löydä mitään kenkiä, vaikka ihan väkisin koitan hakea. Valitukseni oli näköjään huomattu, ja sain toteuttaa postauksen yhdessä nettikauppa Spartoo.fi.n kanssa.

(Tosin ne olis voinut ottaa yhteyttä jo ennen syksyä, koska syksykengät oli mulla todellinen ongelma, ja niitä niillä olis ollut vaikka mitä ihania)

Ja jessus, noi postauksen ekat burgundyn väriset kiiltävät maiharit kolahti, ne on ihan niikuin jotain tumman punalilaa huulikiiltoo!

Niihin jähmetyin siis ekana, ja sitten aloin pohtimaan noin muuten noita martenseja syksy- ja talvikenkänä.

Mä en keksinyt muuta kuin järkisyitä niiden ostoon? Siis nehän on klassikot, muoti-ikonit, tietenki! Jalat ei palelis eikä niillä liukastelis? (onhan mulla semmoiset "vaellustyyliset" talvikengät, mutta ne nyt ei passaa yhtään hameen kanssa). Miksen mä ole ennen noita tajunnu? No ehkä mä en oo käynyt sellasissa kaupoissa, missä myytäis noita Dr Martenseja. 

Ja mä näen noi vielä tosi käytännöllisinä, etenkin arkisen trikoohameen, suuren muhkean huivin ja paksujen sukkahousujen kanssa, mutta myös pillifarkkujen ja jonkun ihanan neuleen kera.  Näen ne niinkuin poikamaisina tyttömäisinä? Hassua, pitkään aikaan, mikään ei oo kolahtanut noin. 

Itseasiassa, mun piti tehdä alunperin postausta perus nahka-saapikkaista, joita ei koskaan voi olla liikaa, ja talvisaappaita spartoolla olikin tosi paljon, niin paljon, että tallentelin niitä ensin varmaan kymmenet talteen.

Mutta sitten vaan jämähdin noihin maihareihin. Ja koska noita tumman liloja ei ollut mun kokoa enää jäljellä, niin laitoin ekaa kertaa elämässäni kokohälytyksen kyseiselle kengälle! Siis niin, että mulle tulee sähköpostia heti jos sinne tulee mun kokoa! Loistavaa, ei tartte käydä kyttäilemässä koko ajan. 

Oikeastaan mulle tuli mieletön tarve saada tuollaisia trikoomekkojakin, ihan vaan siks, että näen silmissäni jo itseni arkimekossa ja martenseissa. Maailman helpoin ja mukavin asu, ja itseasiassa haluaisin käyttää muutenkin enemmän mekkoja, just tuollaisia simppeleitä. 

 

 

Ja olihan mun kerättävä tänne muutama kaunis nilkkurimallikin, noita naisellisen kauniita. Toi yönsininen nahka-nilkkuri varsinkin on todella mua.

Ja sitten eksyin näin etelän tyttönä, yllätys yllätys, kumisaapas-osastolle marraskuussa?

Tosi tylsää, mutta niin se vaan on, että nätit kumpparit olis aika kivat näillä kökkökeleillä. Varsinkin koiran kanssa kun tulee lenkkeiltyä kolmesti päivässä joka tapauksessa, niin edes kengät vois tuottaa hyvää mieltä, vaikka sää välillä onkin aika peestä! Vai mitä?

Tihkusateessa ja tuiskussa sitä kuitenkin kyttää vaan omia jalkoja suuren hupun alta!

Millaiset susta on hyvät talvikengät? Kokemuksia kaivataan... 

Entä mitä mieltä Dr Martenseista?

  • Onko ne liian hurjat (ainakin ne vadelmanpunaiset kiiltonahkaiset on niin ihanat, mutta aivan liian rohkeat mulle, luulen?) 
  • Vai olenko mä ihan out, ja kaikilla oli jo sellaset viime vuonna? Kuitenkin ne jäi nyt ihan kunnolla vaivaamaan mua!
  • Ja mikä malli? kiiltonahkainen? perusmalli mustalla nahalla? "snake-nahkainen"? viininpunainen? vai..... 
  • Vai onko parasta pysyä kuitenkin niissä kauniissa, ihan tavallisissa nahkasaapikkaissa?

Mä ehkä kuitenki sorrun noihin maihareihin, ne himotuttaa nyt niin paljon ja tuntuis jotenkin niin "viisaalle" hankinnalle, vaikka ne tulikin ihan puskista!!! 

T. Iskelmä-Anna  :D

Kaikki kuvat:  Spartoo.fi

 

 

Kommentit

Asikaine
Asikaine

IHania kaikki :)

Ite oon Martenseilla viisitoista vuotta ja suosittelen. Ainut vaan, niin toisin kuin yleisesti kuvitellaan, ne on pakkassäällä pirun liukkaat! Mutta muuten buenot, paranee jalassa vanhetessaan! (itse en vanhene, vain kengät!)

annaandandyathome
A&A at HoMe

Kiitos ja jesh, noin pitkällä kokemuksella ne on oltava sitte hyvät :D 

Ja höh, mä olin jotenki ihan varma, että noi ei oo ainakaan liukkaat? (ne näyttää ei-liukkaille netin kuvasta...) No, mut sil ei oo välii, koska pakkassäitä ei meilläpäin kovin usein nähdä! 

Nimimerkillä meijän iskä lähti eilen saareen veneellä, ku oli niin nätti keli?! :D :D  ja viime vuonna se oli joulukuussakin viikon verran paatilla...

Asikaine
Asikaine

Joo, se kuminen pohja jotenkin kovettuu pakkasella, niin siitä lähtee pito, jos on liukasta..

Mutta muuten on juuri hyvät ja vettä pitää lähes yhtä hyvin kuin kumpparit. Monet festarit oon lillunut maihareilla varpaat kuivina  :)

 

annaandandyathome
A&A at HoMe

Oi jes, Mun on pakko vielä kysyä kun tuolla sivuilla lukee, että ota normaalia pienempi koko... Onko ne oikeesti niin isot? :)

Asikaine
Asikaine

No mulla on nyt peruspertti mustat Martensit kokoa 37 ja noihin menee tarvittaessa villasukka. (yleensä mun koko 37-38) Oon ostanut nuo muistaakseni vuonna 2002..eli jos samalla lestillä tekevät, niin uskaltaisin ottaa vähän pienemmän koon! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.