NYT: Mulberry sale

A&A at HoMe

 

Mulberryn ale on alkanut !

Porkkana ei omista vielä ainuttakaan ikiomaa avaimenperää, joten tuo voisi olla hänen tyyliä ?! Kyllähän hän kohta jo oman avaimen tarvitsee, hehe

 

 

 

 

 

Minä voisin haaveilla pikkusen vaikka tuosta vaaleasta Alexasta, nyt kyllä taidan ihailla vain kuvia tällä kertaa ! Ehkä sitten ensi vuoden alennuksiin alan säästämään (lupasin niin myös viime vuonna)... Mulberryn alehan taitaa olla vain kerran vuodessa eikä se kestä kauan, joten jos jotakin halajat niin nyt on se aika  !  

 

Tuo hattarainen huivi olisi ihanan hempeää mulberryä ja kävis laukun kanssa kivasti yhteen... Olispa nyt muutama ylimääräinen roponen ! 

Klikkaa tästä itsesi Mulberryn sivuille ! (Varoitus: himotusvaara)

A&A

Kommentit

Kerttu / Modernisti Kodikas (Ei varmistettu) http://modernistikodikas.blogspot.fi

Himotusvaara on kyllä todellinen. Yhden lahjaostoksen tein, mutta omat unelmat ovat vielä kaupassa…. Nyt vakaa päätös, että joka kuukausi vähän syrjään ja ensi vuonna sitten kärppänä Bayswater-ostoksille :)

annaandandyathome
A&A at HoMe

Ihanaa, sä olet ostanut jotakin kivaa ! Tosiaan pitäis kyllä laittaa oma laukkusäästötili vuoden päähän! Hyvä ehdotus! Mä käyn koko ajan ihailemassa noita, olis kyllä mahtavaa jos vois vaan klikkailla ostoskoriin tavaroita itselle ja lahjoiksi ! ;)

Kersti (Ei varmistettu) http://preppycasual.blogspot.fi/

Mulberrylla on ale myös juhannuksen jälkeen, joten silloinkin kannattaa klikata itsensä sinne nettikauppaan! :) Tällä kertaa talviale tosin oli myöhässä ja aluksi aika kaoottinen (sivu kaatuili jatkuvasti ym.), mutta onneksi sain silti napattua sieltä parit kengät. Nää nettialet kyllä voittaa kaupassa hikoilun ihan 100-0.

annaandandyathome
A&A at HoMe

Onnea hienojen kenkien omistajalle! Juhannusalet! Mä olen monta vuotta elänyt siinä luulossa että siellä on vain kerran vuodessa alet ja näin ollen en ole kesäaleissa edes ikinä käynyt sivuilla!!! jiihuu, kiitos ihana... Tai, no ehkä olisi ollut parempi jos en olisi tiennyt koko asiaa, hahaha

Kersti (Ei varmistettu) http://preppycasual.blogspot.fi/

Ou nou, syytä sit mua kesällä, jos/kun löydät sieltä alesta jotain ihanaa! ;D Tarkistin vielä varuiksi omasta blogihistoriasta, että viime kesänä ne alet alkoi jo n. viikon ennen juhannusta, eli siinä Brittien kesäaleiden alkamisaikaan. Ja itse melkein suunnittelen omat ostokseni noiden alueiden mukaan ja aina olen napannut sieltä jotain kivaa alkuperäistä paljon huokeammalla hinnalla, eli suosittelen todella (okei, tän jälkeen mä en sano enää mitään, lupaan!). :)

annaandandyathome
A&A at HoMe

hehe, mä odotan jo juhannusta !

Kommentoi