Olohuone

A&A at HoMe

Kunnostin tuon vanhan lipaston joskus muutama vuosi sitten hirmu huolellisesti. Se löytyi vanhasta varastosta todella huonokuntoisena ja olisi roskiin lentänyt kun omistajaa ei silloin löytynyt. Otin lipaston, hioin, maalasin ja vaihdoin vetimet. Taustalevy vaan oli niin kärsinyt, että heitin sen menemään silloin. Nyt sain uuden taustalevyn vihdoinkin ja raahasin lipaston keskelle olkkaria, ikkunoiden väliin ihan näytille! Niin eri näköinen siitä tuli. Viimeistellympi. 

Artekin vanhaan tuoliin tein dipatut jalat. Mulla on jotain huonekaluja, joiden maalinpoistamisen ja hiomisen olen tehnyt niin huolellisesti, etten oikein raaskikaan maalata uudestaan, haha.

Iittalan uusi keltainen Nappula-kynttilänjalka on ihanan pirtsakka synttärilahja pieneltä kummipojaltani! 

Alakuvassa on ihan heräteostoksena löytynyt valtava valaisin -60% aleista ja noin se tossa olkkarin pöydällä makasi viikon päivät, kun en uskaltanut nostaa, laskea, saati purkaa sitä edes muoveista. 

Pelkäsin nimittäin että rikon hauraat helmiäislevyt, ja odotin niin kauan, että se saadaan nostettua kattoon suoraan.

Nyt olen taas Tallinnassa, ja ihmeellistä kyllä, tämäkin tuntuu ihan kotikaupungille jo!

Ihanaa viikkoa!

Kuvat: Anna / A&A at Home

Kommentit

JohannaL (Ei varmistettu) http://www.kotiaurorassa.blogspot.com

Oih, kaikkea ihanaa bongasin kuvista. Tuo ovi, joka nojaa seinää vasten ja lipasto, aivan ihania!

annaandandyathome
A&A at HoMe

Oih, kiitos Johanna :) Mulla on kaksikin vanhaa ovea, jotka olen täältä talosta säästänyt...Niillä ei ole paikkaa, mutta raahaan niitä eestaas eri seinille, koska en ole voinut luopuakaan niistä :)

Kommentoi