Oranssia olkkarissa

A&A at HoMe

Oranssia olkkarissa, värikkäät kukat piristää kuin vitamiinit. 

Tulppaaniaika on nyt, ja tulppaanit kaupoissa edullisia. Ostin lähikaupasta kaksi kimppua vitosella ja yllättävän moneen nekin taas jakautui. 

Kirppareilta haalitut kristallimaljakot tarjottimella on ihan lemppareita tällä hetkellä. *Partyliten kynttilät taas on tulleet alakerran kylpyhuoneesta olkkarin pöydälle (=ovelle?). Niin, ja tuo H&M homen tekstivaasi, siihen mulla on aina tapana tunkea sisälle kukkaset, en tosin tiedä miksi? Just ja just oma käsi mahtuu sinne sisälle asettelemaan kukkia. 

Mulla on aina tapana jakaa, ja pätkiä tulppaanit moneen vaasiin ja mataliksi, kun taas sisko laittaa koko kimpun yhteen vaasiin, ja siihen oikein paljon vettä. Silloin tulppaanit kasvaa oikein pitkiksi ja huojuviksi, ja lopulta roikkuu ihan pöydällä sinne tänne kääntyneinä. Vaihtelun virkistämiseksi mietin, että voiskin välillä laittaa itsekin ne niin, ja kasvattaa ne ihan tahallaan oikein övereiksi!

Olen kuullut aina neuvottavan, että tulppaaneille pitää laittaa ihan vain vähän vettä, että ne ei kasva pituutta, mutta sisko oppi Amsterdamin matkalla aikoinaan ihan toisin päin! Siellä hän näki joka puolella maljakot pitkänhuiskeine, valtavine, pitkin poikin rehottavine tulppaaneineen ja on siitä lähtien aina kasvattanut tulppaaninsa ylimittaisiksi. Suosittelen kokeilemaan, meinaan ylipitkätkin näyttää aivan ihanalle. 

Mukavaa perjantaita! 

Marimekon sukat makkaralla -kuohulasikin sai muutaman tulppaanin. 

Kuvat: Anna / A&A at HoMe

*partyliten kynttilät saatu blogiin.

Kommentit

Jeba
Tuuliajolla

Taas niin kaunista! Ja hei, miten kiva idea ns.upottaa tulppaani korkeeseen maljakkoon! Näyttää niin kivalta, että taidan itekki kokeilla! :)

annaandandyathome

Joo, eiks näytäkki kivalle. Ja siihen riittää vaan pari-kolme kukkasta :) 

annaandandyathome

<3  (mä en osaa tehä kun tämmöisen poikittain makaavan sydämen, haha) :) 

Fisu
Hurmaavan valkeaa

Olipa hyvä vinkki tuosta veden määrästä! Mäkin olen kuvitellut, että vain vähän vettä! Ens kerralla sitten kippo täyteen ja testaan kuinka huisin pitkät tulppaanit mä saan :)

annaandandyathome

Joo, kokeile, siitä tulee kanssa ihan kiva, "villitulppanit"...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.