Pääsiäiskoristeita

A&A at HoMe

Pikkuisen pääsiäisen fiilistä kotona, 

Nuo värikkäät, tukholman zarasta ostamani tyynyliinat tuo mulle ihan mieleen koristellut pajunkissat! Ja tulppaanit nyt vaan kuuluu pääsiäiseen. 

Ihania, piristäviä värejä kotiin, nyt kun ulkona on ihan ennalta arvaamatonta. Välillä paistaa, ja välillä taas tulee taivaalta ties mitä tiskirättejä. Hyvä kun pystyssä pysyin, kun kävin tänään kasvohoidossa. 

Kuvat: Anna / A&A at home

Kommentit

Miinain (Ei varmistettu) http://mindeminde.blogspot.com

Kauniit, keväiset värit ja tunnelma näissä kuvissa :)

annaandandyathome
A&A at HoMe

Oi kiitos Miina ! :) Näin sen huomaa kuinka pienellä saa ihan kivan, keväisen tunnelman kotiin. Ei siihen oikeastaan tarvittu kuin hiukan vihreää ja yksi värikäs tyynyliina.  :) 

Anu T - Arjen timantteja (Ei varmistettu) http://www.arjentimantteja.blogspot.com

Hauska idea laittaa pääsiäisruoho lyhdyn sisälle! Ulkona on ollut tosiaan taas sellaiset kelit, että kevään tekeminen sisälle on ollut yksi iso keino selvitä niistä :) Ihania kevätvärejä teillä ♥ Mukavaa pääsiäistä!

annaandandyathome
A&A at HoMe

Oi kiitos ja kuin myös mukavaa pääsiäistä Anu! Tuo lyhty on musta ihan kesäinen, kun sinne laittaa kukan, yrtin, hajuvesipullon tai mitä ikinä. Se ei oo niin perinteinen joululyhty, ainakaan musta. Varmaan johtuu tuosta lasikatosta? Vaikka viime jouluksi mä sen kyllä ostin, mutta se on edelleen olohuoneessa. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.