Pionit omasta pihasta (ja maailman rumin kukkiva palmu)

A&A at HoMe

Tässä meidän olohuonetta sitten viimenäkemältä. En ole pitkään aikaan siitä kuvia laitellut, mutta nyt tuli taas pienen pieni koti-ikävä ja kävin vähän kuvia läpi! Olohuone on kesäkuosissa, joka siis tarkoittaa sitä, että kaikki aika menee pihalla ja ihan jossain muualla kun tuolla kotona.

Raahasin kotipihalta pioneja Tallinnaan asti, jotta saisin nauttia ihan ikiomista kukkasista edes hetken!  Hyvin ne säilyivät ja niistä oli iloa moneksi päiväksi! Nyt mietinkin, että joko ne kaikki ovat kukkineet? Ainakin viimeksi pieniä nupun alkuja oli ihan tosi paljon aluillaan... 

Harmi kun niillä on niin lyhyt kukinta-aika... Olis niin ihana kun vois aina vaan kipaista pihalta napsimassa muutaman vaasiin!

P.s. Huomasin, että tuo meidän olohuoneen "ryppytapetti" tulee aika selkeästi noista ensimmäisistä kuvista esille. En kuollaksenikaan muista mistä se oli, mutta olen siihen tosi tyytyväinen. Kun kaikki seinät ovat valkoisia, niin tuo rypytys tuo kuitenkin kivan kontrastin muille "sileille" seinille olematta kuitenkaan liian hallitseva... Tapetti on hankittu Sisustuksen G.stä Turusta. Se on tosi leveä ja paksua materiaalia, joten se oli ihan tosi helppo asentaa paikoilleen. 

Kuvat: Anna / A&A at Home

Ja sitten on vielä tuo hirvitys, maailman rumin kukkiva palmu, joka haisee ihan järkyn vahvasti todella tujulle "parfyymille". Siis välillä olo on sama kuin olis tunkenu hyasintit nenään sisälle pystyyn! Ihan oikeesti, ja ne vaan kasvaa ja kasvaa ja valuttaa sellaista tahmaakin vielä... 

Kaikki palmu-asiantuntija-ihmiset, pliis! Voinko mä vaan katkoa sen kukat pois vai suuttuuko se sitten mulle ja kuolee tai jotain? Entä kukkiiko se useinkin? 

Voi voi, palmu raukkaa... 

hahaha, ihan hirvee!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.